Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frequnia

Mój facet nasmiewał się z tego jak się z nim kocham

Polecane posty

Moorland - chyba byś idealnie pasowała do mojego faceta który wyśmiewał by cię w tak intymnych sprawach , i ironicznie się śmiał , pewnie była bys przeszczęśliwa gdyby się nabijał z twoich ruchów , i nawzajem byscie sie nabijali z siebie . POWODZENIA ! idealny związek

Gość kasaa
no to masz problem jak nie odrozniasz zartow na poziomie od chamskich mających na celu wysmianie,ponizenie

Niestety, mam już faceta obdarzonego bardzo dobrą pamięcią do wszystkich moich wpadek i gotowego mi je wszystkie wypomnieć - w tym te w łóżku, albo PRZEDE wszystkim te. Co więcej, ja też mam cięte i złośliwe żarty i masz rację - pod tym kątek dobraliśmy się idealnie. ;)

Gość nsfdjksd
ja nie rozumiem problemu autorki. mogla jakos tam z tego zazartowac, posmiac sie i byloby po sprawie :) a ona robi z igly widly, facet nie mial nic zlego na mysli na pewno, a ona sie przejmuje

ale sie zrobil dym z tak dennego tematu! W czym tu jest problem?????? Czytam i nie rozumiem panny! Ma fajnego wyluzowanego faceta, ktory w tym momencie przestanie mowic szczerze, jesli cos bedzie nie tak - w obawie ze TA sie OBRAZI!!!!!!!! Gratuluje autorko, swietnie rokuje to dla Waszego zwiazku :D

Gość JakJakKajak
skoro uważacie że to nic - sprobujcie powiedzieć Swojemu że ma Małego.

Gość niedlatrolli
...i jeszcze do tego walnac cos w stylu.."przy Tobie jakos nie mam orgazmu,musisz sie bardziej postarac"..... A na marginesie,jednych takie takie teksty nie ruszaja a innym sie robi przykro... Facet ma chyba tylko jedno w glowie i nie wie nawet czy ona jest wrazliwa .... Mogl byc bardziej dyplomatyczny,niekiedy trzeba takie sprawy delikatniej wypowiedziec...

Gość argument z gatunku
"to ie jest język polski" za to łużko to ewidentnie świadczy o tym jaką autorka jest badziewiarą :D🖐️ Normalnie poziom średnio rozgarniętego gimgówienka :P normalni ludzie to się wstydzą błędów w języku ojczystym :P

Słusznie , jednych takie żarty nie śmieszą a innych obrażają , mnie ten żart upokorzył , to wszystko ;(

Nie mam dystansu ? ;D do czego niby ? do żartów?heh moze jestem powazna osoba;/