Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala

też tak macie?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala

zaczyna się sesja. mam jutro trzy egzaminy i na żaden z nich się nie przygotowałam... teraz mi jest źle z tym i zdaje sobie sprawe że do jutra nic nie ogarne, więc zastanawiam się czy jestem sama z tym? czy wy tez tak macie? dopadają mnie wyrzuty sumienia!:D mieliście kiedys tak? daliście rade pozaliczać w innym termieni?

Gość lord stront
ja miałem tak zawsze :O to było chore bo sam jestem chory mam zdiagnozowaną depresję

tak ;D zalezy jakie egzaminy :) jezeli wiedzialam ze jakis jest sprawdzian... to sciaga to moja ostatnia deska ratunku nawet jak umiałam na pamiec wszystko :D

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
no bo ja powoli zaczynam się zastanawiać czy ja potem zdołam to ogarnąć:D

Gość dsasqws
lord stront ale co w koncu studia skonczyles? ja osobiscie na studiach bylam mega dziobem, za to teraz mam 27 lat chodze na kurs j. obcego zagranica ktory musze skonczyc bo inaczej place gruba kase i tak mi sie kzuwa nie chce...nic praktycznie nie robie ejstem w tyle i oooojjjj... a tobie autorko zycze powodzenia:) ale nei martw sie znam nie takich swirow, znam mase ludzi ktrozy takie hece odstawiali ze to bajka, a jednak wszyscy skonczyli studia:)

Gość hjjjkkll
E spoko,żeby nauczyć się na trzy egzaminy powinnaś poświęcić przynajmniej trzy dni(zależy jak co komu do głowy wchodzi) Jak się chce to można wiem bo pare razy mi się chciało ;-) ale ja wolę przygotować się na dwa w jednym dniu i zaliczyć w 1 terminie a pozostały w drugim.

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
ale teraz juz nie zdąże ogarnąć na dwa jutrzejsze egazminy.. więc może choc na jeden się zbiore.. tym bardziej, że wszystkei sa dla mnie kosmosem! filozofia logika i ekonomia! o zgrozo:D

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
chyba widać po mnie, że jestem na pierwszym roku, ale wyrzuty suimienia nie pozwalają mi spać:D

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
heeej no, starsze roczniki, młodsi potrzebują wsparcia w tym co dla was jest normatywne i nienadzwyczajne ! :D

Gość lkwlkj
sluchaj zrob sciagi-to twoj jedyny ratunek i po prostu jak glupia:) licz na farta:) anast razem po prostu zbierasz sie do kupy i zakuwasz, nie ma wyjscia, bedzie dobrze kocie:)

już nie studiuję ale miałam podobnie, nie chciało mi się uczyć potem wielki strach no ale musiałam jechać, nie było rady, nie jesteś sama na pewno :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
to moja pierwsza sesja, jeszcze nie wiem u kogo da rade ściągać więc nie wiem czy ryzykować :D Za bardzo wbiłam się w życie studenckie, zakochałam się i nie mam głowy do nauki:D nawet jeśli chce to i tak nie dam rady się skupić, to jest najgorsze;p najbardziej mnie przeraża to, że moge być jedyna nieogarniająca na tych egzaminach jutro (mam ambitny rocznik) i wyjde na ciote:D ahh te studia

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
albo wiem! musze się przyzwyczaić do tego, że SEN JEST DLA SŁABYCH :)

Gość amortyzator
ja nigdy nie miałem zadnej poprawki a jestem na 3 roku! jak można tak zaniedbac!

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
człowiek się uczy na błędach! swoja droga.. jak można nigdy nie mieć żadnej poprawki?! jeszcze ktoś chce mi oświadczyć, że są takie wyjątki wśrod polskich studentów?:D

Gość amortyzator
nikt Cie nie popiera bo taka prawda, nie każdy student musi jechać na poprawkach