Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Ile byście chcieli zarabiac???

Polecane posty

Gość kokop
3.5 netto

Gość ffffffff6666
od 100 do 300 tyś by mi wystarczyło

Ja musiałabym zarabiać z 5000 inaczej mój mąż będzie ciągle uważał że nie warto żebym z domu wychodziła :o

Ja bym chciał nawet 10 tysięcy, teraz na stażu będę zarabiał 1100 i tak wydatki: - telefon 100 złotych miesięcznie - mieszkanie 400 złotych miesięcznie - do domu 200 złoytych miesięcznie Zostanie mi 1100-700=400 złotych :( na moje małe przyjemności :(

I jeszcze słyszę że kobiecie jest trudniej w życiu a taka 20latka da dupy gdzie trzeba i ma kase :( :(

Ale już jestem na to za stary! Mam prawie 22 lata. Takie pytanie: ile dostałbym za numerek? byłoby z 1000 złotych za noc?

Gość locitan
Z noc może i tak, za numerek 100-200. Ja bym chciała zarabiać 4 tys., ale z 2 tysięcy byłabym zadowolona też. Teraz zarabiam 800:O

2 tysiące też mało Ja jakbym poszedł do pracy za pierwszą wypłate chciałbym kupic Dekoder polsatu (zapłaciłbym za rok z góry abonament) Cyfre plus (za rok z góry abonament) zmywarke do naczyń Laptop Telewizor plazma I nowe meble

Gość nie nie nie riguerhtuer
2 i pół to by mnie zadowoliło

800 złotych to ty na pół etatu pracujesz???? Bo średnia krajowa to chyba 1300 złotych, ja na stażu ze środków unijnych będę zarabiał 1100 złotych. To gdzie muszę dac ogłoszenie jako prostytutka dla gejów?

Gość locitan
Nie, na umowę zlecenie. Nie dają mi więcej godzin, a mogłabym i chciała.

No to gdzie powinnem dac to ogłoszenie :):) Tylko nie wiem jak się z tą osobą umówic????? I ile zażądac znalazłby się jakiś gej który dałby mi 50 tysięcy za noc?

Gość locitan
A średnia krajowa to ponad 3 tysiące, chyba pomyliło ci się z płacą minimalną...

tyle, żeby wystarczyło na życie bez wyrzeczeń i można było coś odłożyć ;) z takich realnych kwot to myślę 3-4 tys. netto,przy własnej działalności (dopiero planowanej) myślę że całkiem osiągalne.

Gość aaaaffk
co najmniej 2 razy tyle co obecnie, czyli ok. 12k. A najchętniej tak koło 20 tysięcy, chociaż 50 by mnie całkiem urządzało :-)

Nie wiedziałem :):) czyli na okresie próbnym to ile mogę zarobic? z 1300 złotych miesięcznie. Dlaczego ja nie mam szczęścia do pieniędzy :( jestem przecież wyglądu niczego sobie, mądry, inteligentny i pracowity :(

Mnie by też odpowiadał zarobek 50 tysięcy dziennie. Myślicie że jakbym takie sumy miał przelewane na konto to mógłbym miec na głowie urząd skarbowy?

Mnie by na dobry początek zadowoliło 3.000zł miesięcznie na rękę :) A np.: po 10 latach pracy w zawodzie powyżej 5.000 zł :P

Też by mnie to zadowoliło, długi na długach, brak pieniędzy i życie skromne na utrzymaniu rodziców dla pieniędzy jestem chyba zdolny do wszystkiego :(

Gość nie nie nie riguerhtuer
hiszpanin, uważaj bo marzenia sie spełniają. moj tata zarabia ok. 4-5 tys na miesiac ale haruje jak wół.. nikomu nie życzę zeby na te godne warunki musiał tyrać

Gość kjhjkhgjhg
Po 10 latach pracy 2 tysie podwyżki?????? gdzie ty pracujesz?? 2 tysiące to max po 4 latach pracy...

Gość FACET3333
tyle co zarabiałem 2 lata temu