Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka-136

AVON ZARABIAJ KATOWICE

Polecane posty

Gość marzenka-136

WITAM JESTEM LIDEREM SPRZEDAŻY Moim zadaniem jest budowanie swojej grupy i tłumaczenie,wprowadzanie i wyjaśnianie wszelkich wątpliwości nowym osobą. Mam ci do zaoferowania stanowisko konsultnatki\konsultanta avon. Godziny pracy ustalasz sama i nikt ci nie narzuca kiedy masz rozdawać katalogi lub kiedy składać zamówienia . Sama decydujesz co robisz. Więc masz elastyczne godziny pracy./ Na avon nie potrzeba wiele czasu -katalogi rozdajesz jak kogoś spotkasz lub jak do kogoś idziesz w gościnę. Ta praca jest wspaniałą rzeczą dla osób uczących się,bezrobotnych lub chcących dorobić sobie do pensji . Twój zarobek wynosi 25-50% od kwoty zamówienia. A dla siebie możesz kupować kosmetyki tańsze nawet o80%!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście wszystko jest całkowicie darmowe i w każdej chwili możesz zrezygnować PROSZĘ O ODPOWIEDŹ NA MAILA marzenka-136@o2.pl LUB POD NUMER TEL 501 810 522

Gość s.o.s
no ja dopłaciłam do interesu nikt nie chce tego kupować

Gość marzenka-136
witam ja jak na razie mam same zyski i nie narzekam odpukać a zajmuje sie tym już trochę czasu a pare lat z przerwami pozdrawiam

Gość marzenka-136
witam ja jak na razie mam same zyski i nie narzekam odpukać a zajmuje sie tym już trochę czasu a pare lat z przerwami pozdrawiam

Gość marzenka-136