Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem okrutny

ja chce odejsc a ty w ciazy

Polecane posty

Gość jestem okrutny

Moja dziewczyna "narzeczona" z która jestem 7 lat zaszła w ciaze ( mamy juz 5 letnie dziecko) Powiedziała mi o tym w dniu w którym postanowilem z nia zerwac. Załamałęm sie. Kocham ja ale niestety nie jestemn partia dla niej. Ona jest aniołem . Dba o mnie niesamowicie , jest kochana , uczynna , nieba by mi przychyliła - nigdy sie długo nie gniewa. Seks z nia jest dobry - w niczym nie narzekam i zawsze mam jak chcE I CO CHCE. Ale wiem ze nie jestem dla niej i ona dla mnie - nie kreci mnie zycie rodzinnie - wole podroze , spotkania z przyjaciomi , wydatki na moje zachcianki a teraz przy drugim dziecku wszystko mi sie utnie! Ja tak zyc nie moge! Nie chce jej ranic. Ale jak mam jej powiedziec zebysmy sie rozstali ????

Gość norbus
kawał chuja z ciebie a reszte dziada

Gość to po cholerę
spuściłeś się jej w cipę? nie umiesz nad sobą panować, to teraz masz pajacu

Gość sexmiszcz
Ale wiem ze nie jestem dla niej i ona dla mnie - nie kreci mnie zycie rodzinnie - i zorientowałeś się qrwa dopiero robiąc lasce dwoje dzieci:? :O no to żal mi laski... a jeszcze bardziej żal mi dzieciaków

Gość strzałka :)
biedna kobieta, biedne dzieci, Ty jesteś wart tyle co wielkie okrągłe zero...

Gość *****Lilly Evangeline*****
tchórz 🖐️

Gość ty parówooooo
żeby te dzieciaki jak dorosną skopały Ci tyłek i tak dokuczyły żeby ci w pięty poszło ty kretynie

Gość jestem okrutny
nie zorientowałem sie dopiero kiedy byla w drugiwej ciazy .... wczesniej tez nie raz chcialem odejsc - ale ona strasznie plakała , prosiła , zal mi sie jej robiło i naszego dziecka . Gdy osoba na ktrej ci zalezy płacze w niebogłosy , kleczy przed toba , płaszczy sie dosłownie - serce mi miekło - jak miałem odejsc - gdy ona nic złego nie zrobiła . wiem ze jestem hujem i egoista! wiem - nie trzeba mi tego mowic - dlatego postanowilem odejsc by miała lepsze zycie - z kims kto ja doceni naprawde - skad moglem wiedziec ze mi zaraz oswiadczy ze jest w 2 ciazy ????

Gość zrób jej jeszcze 3
i wtedy ją zostaw pajacu

Gość jestem okrutny
nie mam zamiaru jej robic 3. To nie o to chodzi . Chce po prostu odejsc , rozstac sie jak czlowiek . Nie wypre sie dzieci . Zawsze bede łozył na ich utrzymanie , zawsze sie do nich przyznm. Kocham moja córke i te co sie jeszcze nie narodziło . Nigdy sie ich nie wypre.

Gość jestem okrutny
to nie sciema to zycie.

to są twoje dzieci ni emożesz tak sobie teraz odejść człowieku!!!!!!! czemu one są winne??????? zmarnowałeś im życie i biednej dziewczynie ....

Gość jestem okrutny
dzieci sie nigdy nie wypre , sa moje i beda! Bede ich ojcem do końca kocham je. Zawsze im pomoge. Ale nie chce niszyc zycia jej - matce która zasługuje na kogos lepszego niz ja.

Nie to nie ściema, mój "ojciec" tez zostawił moją matkę, gdy ja miałem 4 lata, a moja siotra 1 rok...NIe znam cię, nie wiem jakim jesteś człowiekiem, ale prawdopdobnie jesteś po prostą skretyniałą pizdą. Ciekawe, czy ją zdradzałeś, nie zdziwiłbym się.

Gość anielska pacjentka
wiedzac, ze moj partner jest takm chujem juz wolalabym zeby spierdalal. amietaj tylko o wysokich alimentach ipokrywaniu wiekszej czesci wydatkow a dzieci bo to ona bedzie z nimi spedzala czas a nie ty.

Gość jestem okrutny
zdradzilem ja 2 razy o czym ona sie dowiedzila, za drugim razem własnie chcialem odejsc ale ona tak strasznie plakała , prosila, ze sie uda ze bedzie dobrze - kocham ja - ale nie potrafie mimo staran zminic mojej natury .... wiem ze bede zdradzał w przyslosci nie chce jej ranic. mam ochote umrzec predzej.

jestem okrutny dzieci sie nigdy nie wypre , sa moje i beda! Bede ich ojcem do końca kocham je. Zawsze im pomoge. Ale nie chce niszyc zycia jej - matce która zasługuje na kogos lepszego niz ja. Se możesz pierdolić cioto jebana, się okaże , jak jesteś w stanie zrobić coś takiego,jak zostawienie żony w takiej sytuacji, to jesteś w stanie, sprawić by dzieci cię nie znienawidziły.

Odejdź jak najprędzej. Jak już ona ułoży sobie życie a woje dzieci będą odrabiać lekcje z kim innym i kogo innego szanowały to wtedy zrozumiesz, ale będzie dla Ciebie za późno. Nie marnuj im życia.

Gość zorro....
okrutny- to nie życie chlopaku, to tylko twój swędzący pitolek cię wzywa jak mikroskopijny radarek:) zrób tej kobiecie i dzieciom przysługę i zniknij z ich życia może znajdzie lepszego ojca dla dzieci skoro jest taka ok. z ciebie nic za chwilę i tak nie bedzie prócz uwiadu starczego i nasieniotoku. sorki za szczerośc...

Gość jestem okrutny
ona jest teraz w 4 miesiacu ciazy liczy na to ze sie zmini co wieczor głaska mnie po twarzy mowiac kocham cie - mozna tak .... a mnie serce sie kraja za co ona mnie kocha ?? tyle zła jej wyrzadzilem .... ona jest boska .. nie chce by zycie marnowała na mnie.

jestem okrutny Wiem , ze cię to nie interesuje , ale jesteś nikim. Jesteś po prostu zwierzęciem. Rób co chcesz, ale życzę ci by twoja nienarodzone jeszcze dziecko , napluło ci w mordę.

odejdź wcześniej niż później..bo i tak to zrobisz...

Gość Diania64
To z ukochaną osobą nie można podróżować po świecie i spotykać się z przyjaciółmi??? Gdybyś naprawdę ją kochał nie mówiłbyś tak!

Gość zorro....
jesteś załosny...naprawdę żenujące wyznania:-)

Gość jestem okrutny
zaraz chyba z minie temat jak mozna znienawidzic !!! ona ma mnie nie kochac!czaicie??? ona nie jest dla mnie! nie chce jej krzywidzic ? kiedy mam odejsc kiedy dzieci dorosna? kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anieldante
lepiej się zastanów dwa razy bo mnie tak wku... uju że wyczuje telepatycznie jak poczyniłeś i rzucę na ciebie urok az do końca życia będziesz nieszczęśliwy, i żadne podróże imprezy znajomi nie dadzą Ci spokoju wewnętrznego, bo będą Tobą targać wyrzuty sumienia, widzę Cię jako starca w opuszczonych czterech ścianach, jest zimno, nie masz kasy na opłaty, na stole suchy chleb, jedyne co posiadasz to kot, do drzwi zapuka Twoja córka przyniesie coś do jedzenia, jednak w jej sercu będzie tylko żal, miłości do własnego ojca nie czuć w jej gestach mowie, i dobrze. Jedyne co to odpowiedzialność że to jest jej ojciec, jej własny rodzony ojciec.

Gość zupełnie nie rozumiem
Aż trudno uwierzyć, że tacy ludzie chodzą po świecie! Zrobiłeś jej 2 dzieci i mówisz, że """""nie jestem dla niej i ona dla mnie - nie kreci mnie zycie rodzinnie - wole podroze......."""". Gdzie i KIEDY ona teraz znajdzie swoje szczęście, jak musi zajmować się dziećmi i to sama!, co najmniej przez 20 najbliższych lat, bo ty wybrałeś beztroskie życie, za cenę strasznej krzywdy nieskazitelnej żony i tych biednych, dzieci ustawionych już na starcie na przegranej pozycji życiowej przez "tatusia- egoistę". Na takiego typa chyba nie ma określenia nawet w słowniku, aby ująć zło jakie siejesz. Życie lubi odpłacać wyrządzone krzywdy!

Gość zorro....
chłopie, ale ona CIĘ NIE KOCHA A JEST UZALEŻNIONA PRZEZ TWOJE MANIPULACJE BARANIE nie czaisz? No odejdź w cholere i daj kobicie i dzieciom ułożyć sobie życie a nie tu jęczysz jak jakiś pieprzony gej. Weź przestań tu odstawiac teatr bo to żenada starawy pajacu.