Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem okrutny

ja chce odejsc a ty w ciazy

Polecane posty

Gość gigukk
Chlopie tak to jest jak sie nie mysli glowa , oczywiscie ze ty i twoje zachcianki sa w tym wszystkim najmniej wazne . Mogles pomyslec o tym co chcesz i do czego dazysz zanim zalozyles rodzine , teraz jest juz za pozno . To byl twoj wybor , jezeli nie chciales miec dzieci , zony , czy nazyczonej to po co sie w to wadowales . Niestety wydoroslij , zmien swoje zachcianki , bo ty juz nie jestes i nie bedziesz wolnym czlowiekiem bez zoobowiazan .

Gość Egoista wredny z ciebie
Oj jestes okrutny i to bardzo. Po co w ogole dziewczynie glowe od poczatku zawracales, a teraz az 2 dzieci jej zrobiles i co? oczywiscie ona musi zostac z dziecmi a ty w swiat i hulaj dusza. Jaki ten swiat niesprawiedliwy. Jestes CHUJ i tyle mam do powiedzenia na ten temat. Biedna dziewczyna zostanie sama z 2 dzieci, i kto ja niby bedzie chcial z takim przychowkiem. Zycie jej zmarnowales, a teraz zostawiasz jak zurzyta szmate, szkoda na ciebie slow.

Gość ehhhh101
eh

Jestes debilem!skoro wiedziales ze wczesniej czy pozniej odejdziesz to po co sie z nia kochales nie zabezpieczajac?ty jej nie kochasz tylko dobrze ci ze ktos cie miluje i jest na twoje zawolanie.ona cie nie kocha bo teraz boi sie sama zostac.a co z tego ze dzieci sie nie wyprzesz?KAZDE DZIECKO CHCE MIEC PELNA RODZINE A NIE OJCA BARANA KTORY MA PUSTKE JESZCZE W GLOWIE

Gość ona32
facet masz problem z samym sobą! nie kochasz jej , chcesz odejsc , zdradzałes ją , to po co robiłes jej dzieciaka?? skoro sie uprawia seks to jest taka ewentualnośc;-)

Gość kasaa
jestes żałosny nigdy nie powinienes sie z nią wiazac bo nie nadajesz sie do zadnego zwiazku a w tej sytuacji powinienes zostac z nia badz odpowiedzialny za swoje czyny ale z drugiej strony to nie bedzie mial sensu taki zwiazek z przymusu...

Gość monika987654
jak potrafiłes chuja zamoczyc to i wychowaj teraz WIESNIAKU.