Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Gość offerma_
ssij

Gość offerma_
ty qrwo

Grzeslaw Hej 🖐️ Się tak właśnie zastanawiałam czy nie dostane kiedyś bana za te tematy :D No ale przecie grzeczne są zawsze c'nie :classic_cool:

Gość GRZESLAW JESTEŚ PEDOFILEM
JEBANYM

Gość topik zdechł
:classic_cool:

Grzeslaw Albo nie na moją kieszeń, bo ograniczam się cenowo niestety i wyżej jak 400zł wole nie patrzeć.. ale coś czuję, że będę musiała ponieść swoje maximum bo w tej cenie kichaaaa 😭

uff dzieki :P (nie dziala mi alt, wiec sorry z brak pl znakow) co robie? cierpie na bezsennosc, poza tym... nic :D czego dokladnie szukasz - mowie o tym stole!

kocoszanel W sumie niczego specjalnego :D Po prostu prostego stołu, ale musi mieć półkę czy coś na ogarnięcie rzeczy bo zawsze mam w chuj gratów, widzi mi się to co kiedyś miała Ikea http://hurt-obuwia.nazwa.pl/IKEA2/lek245342.jpg, ale już nie ma i tu gdzie znalazłam to 400zł plus 70zł wysyłka z zagranicy :O Ale qrwa ja bym go musiała pierw zobaczyć 😭 Zresztą to i tak nie taki kolor jak chce :O

Gość tak ja jestem
witam blondynkę i stópki całuję :-)

Gość tak ja jestem
tak ale mam nadzieję, że nie masz łaskotek i stópki lubią być całowane :classic_cool:

Gość tak ja jestem
no to będę uważał, wycałuję tak namiętnie od pięt po paluszki ;-)

to taka toche... komda- stol. Wiesz, czasami mozna fajne meble wyszukac w mniej popularnych sklepach meblowych - w mniejszych centrach handlowych zazwyczaj! materialy wtedy nie sa jakies rewelacyjnej jakosci, ale i cena idzie w dol!

kocoszanel No jak pisałam wcześniej - potrzebuje coś gdzie upcham trochę gratów takich codziennych bo generalnie mebli w pokoju nie będzie za wiele Grzeslaw To nie ma być pod tv tylko tak jak na zdjęciu do kanapy tak ja jestem I nakręcimy film, a później go sprzedamy :classic_cool:

tak ja jestem I nakręcimy film, a później go sprzedamy po co sprzedawać?, wystarczy jego kobiecie dostarczyć:-D