Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voóge

nie chcę żeby mój syn wiązał się z jakas dziewczyną

Polecane posty

Gość voóge

wolę żeby był wolny i nie brał sobie na łeb jakiegos związku, zobowiazań bo to zatrute życie i będzie musiał wydawac kasę może jak bedzie miał 30 lat to niech sie zainteresuje ja nie będe pomagać jemu, jego jakiejś tam dziewuchy, jeszcze ta dziewucha zacznie zaspakajać swój popęd macierzyński, zacznie rodzić to będzie chciała kase ode mnie albo żebym kupila mieszkanie niech spiertala :O

Kobieto nie załamuj mnie i nie wtrącaj się w życie swojego syna. Przez takie matki później ludzie są niedorajdami życiowymi i nie potrafia sobie poradzić w zyciu bez mamy. Całe szczęście ja nigdy nie miałem takiego problemu.

Gość voóge
ja wogóle zamierzam kupić synowi mieszkanie jakieś małe , ma 18 lat , żebym ja była włascicielką bo póxniej jak jakaś dziewucha sie przyczepi do niego to będzie sobie rościła prawo do nieruchomości a tak to nic u nas nie będzie miała

Gość maturks4
Są głupie matki, ale głupota ich dzieci jakby sie potęgowała

Gość Ty też byłaś dziewuchą
ciekawe z czego wynikają Twoje poglądy. matka ojca Twojego dziecka też mogła mieć takie zdanie o Tobie.

Gość mariolka*
mam nadzieję że twój syn pozna fajną dziewczynę i się zakocha :) będą żyli gdzieś kątem, ale szczęśliwe! a ty zgnijesz sama ze swoimi chorymi poglądami w "swoim" mieszkaniu, bo nie będzie chciał utrzymywać z tobą kontaktów, bo w końcu przejrzy na oczy i zobaczy jaka jesteś!!! ---takim wariatkom tylko taki los się należy---

Gość voóge
bo chcę żeby mój syn był szczęsliwy i nie brał sobie na barki dziołchy , która co gorsze może zaczać się rozmnażać będzie miał zatrute życie lepiej żeby miał mieszkanie, podrózował i co zarobi mial dla sibie później taka dziołcha będzie sie pruła na niego że za mało zarabia i po co mu to ?

Gość Ty też byłaś dziewuchą
a Ty plujesz się do męża, ze za mało zarabia;>

Gość mariolka*
a może on sam ustali co dla NIEGO w życiu ma sens? a rozumiem, że ty bardzo nie chciałaś mieć syna, którego teraz tak "chronisz"?

Gość samba di zanejro
robisz wszystko gupia cipo zeby Twoj syn sie od Ciebie wyprowadzil... juz takie glupie stare idiotki swoje zrobily w zyciu swoich dzieci. myslisz ze jak pozna jakas laskę i bedzie 1000x zgrabniejsza, piekniejsza i mlodsza to syn zapomni o matce? TAK - jak bedziesz tak dalej robic zadna babka nie pozwoli tesciowej na zcipowanie swojego chlopa. moja tesciowa to tez taka niedowartosciowana baba. Masz chyba meza?! poco te czulosci wobec synoprzeciez to niezdrowe!!

Gość voóge
a ty masz chyba problemy psychiczne ze soba myslisz że jak kobieta ma 18 letniego syna to jest stara i niezgrabna ? chyba u ciebie na wiosce śmierdzacej ja mam 38 lat i jestem zgrabna , nie to co dzisiejsze spasione tłuste 20 latki męza mam i chcę żeby syn był szczesliwy i nie męczyl się z jakimś pasożytem który się nas uczepi

Gość samba di zanejro
tak wlasnie widac jaka jestes super - extra! :D niedowartosciowana jestes i tyle, szukasz problemu. tyle jadu w sobie masz i myslisz ze pomozesz dziecku wybrac najwspanialsza kobiete? martw sie lepiej tym zeby pozniej potrafil samodzielnie zyc z tym idealem. Twoje podejscie do takich spraw jest chore i zdaj sobie z tego sprawe!

Gość samba di zanejro
BOISZ SIE ze syn pojdzie w Twoje slady? gorąca 19 czy 20 ktora szybko zaszla w ciaze ?! phi! naprawde jestes super! pierdol se rozum dalej

Gość mariolka*
haha! "pasożytem, który się NAS uczepi"!!! kto dobrowolnie by chciał się do ciebie uczepić??? ponawiam pytanie: czy ty bardzo nie chciałaś mieć dzieci?

Gość lknfjo h
To mi śmierdzi jakąś kazirodczą pedofilią. :D Idź się lecz kobieto!

Gość samba di zanejro
mowilam ze takie matki sa pierdolniete sama taka mam tesciowa, jakby mogla to by sie puscila z synkiem, wariatka.

Gość voóge
nie jestem żdnym kazirodcą , wymyślają chore ja chciałam mieć dzieci i mam dwójke staram sie syna uchronić przed jakims pasozytem

Gość lknfjo h
Każdy wariat sądzi że nim nie jest :D

Gość mariolka*
jeśli masz dzieci i je chciałaś i cieszysz się że je masz i są twoim oczkiem w głowie, to czemu chcesz uchronić syna przed takim szczęściem?

Gość pozdrawiam autorkę
środkowym palcem !

Gość samba di zanejro
W WIEKU niespelna 20 lat chcies miec dzieci?! no kurwa, padne zaraz.... wpadlas sieroto i nie chcesz przyznac zes glupia jak but. zreszta po tym temacie i twoich wypocinach ciezko myslec inaczej

Gość pozdrawiam autorkę
jeśli masz dzieci i je chciałaś i cieszysz się że je masz i są twoim oczkiem w głowie, to czemu chcesz uchronić syna przed takim szczęściem? Bo to kolejna socjopatka, która myśli że dzieci się wychowuje na własnosc.

Gość matko, padłam
Jaki temat?! Niezrównoważeni powinni miec zakaz wypowiedzi publicznej :)

Gość samba di zanejro
idę bo mnie krew zaleje. powiem ci idiotko jeszcze jedno; tesciowa tez miala syneczka przecudownego i w zyciu by nie pomyslalaby ze moze sie od niej wyprowadzic. tylko jesli twoj syn ma wiecej oleju w glowie niz ty to wie zes podupana! i jak trafi na myslaca kobiete a nie cacko z dziurką to wyjebie od ciebie szybciej niz myslisz!!!! pa

Gość matko, padłam
Ja też mam nadzieję, że jej syn rozum ma. Ale podejzewam, że przez lata miał prany mózg i niewiadomo. Znam z autopsji takie przypadki jak autorka. Będzie udawała atak serca, kiedy syn będzie pakowac walizki :D Masakra...

Gość voóge
syn moze sie wyprowadzić ale wtedy nie dostanie od nas pomocy żadnej całkowicie odciety nie będzie tak że zwiąże się z dziewczyną i będą chcieli coś z nas wydusić, jakąs pomoc, kase itp ja juz znam kobiety i wiem że będzie go namawiala zeby z nas coś wyciągnał jesli chce cos mieć musi zostać w domu i pracować z mężem w naszej firmie wtedy bedzie miał wszystko

Gość PROWO 2/10
,

Gość jfbgsdkfjnskdf
wspolczuje twojemu synowi!!!! przez ciebie syn napewno nie bedzie szczesliwy, co za matka!!!!! nie chce szczescia dla swojego syna, rozumiem ze boisz sie glupich pip ale sa tez madre , ladne i zarabiajace na siebie

strzel se bachora to starszemu synowi odpuścisz,mówisz tak jakby twój syn miał 5 latek i kręcone zęby, jak tylko nie jes niepełnosprawny na umyśle to ty nie masz prawa się wtrącać, będzie chciał mieć harem , jedna albo żyć z facetem co cię to obchodzi dorosły jest

Gość matko, padłam
A ty dalej swoje, jezu :) Pomocy ani tym bardzie empatii raczej tu nie znajdziesz. Wątpię żeby ktokolwiek jeszcze chciał coś dodac. Ja też stąd spadam PA PA .