Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxkara

Tako Jumper X

Polecane posty

Gość paper clip222
750 zł? pogielo cie kobieto? max 500 i koniec tematu za 750 mozna kupic duzo lepsze uzywane wozki niz tako

Gość xxxkara
Ciebie pogieło, to kup sobie dużo lepszy niż Tako

Gość paper clip222
no kupilam:D haha, nie musze uzywanego szmelcu kupowac w stylu tako:D

Gość xxxkara
Szmelc masz w głowie puścizno. Żal mi takich snobistycznych ludzi. Co to w rzeczywistości jeździ wózkiem po 5 dziecku a w necie każdy może być "bogaczem".

Gość paper clip222
po 5 dziecku to ty masz chyba przezarty kretynizmem mozg dziecko mam jedno, wozek nowy i smiesza mnie takie głupie handlary:D

Gość xxxkara
I dobrze, że masz nowy wózek. Mój też jest nowy, ale wyobraź sobie, że nie każdego jest stać na nowy wózek tak jak Ciebie i być może kogoś zadowoli mój "szmelc" Tako. Idź lepiej i zajmij się swoim dzieckiem, spędzając pozytywnie czas, zamiast siać nienawiść na kafe.

Gość mamama27
sam wózek rewelacja ale ty dałaś drogo - ja dalam 1100 za nowy w sklepie u siebie w mieście - a tyle ile chcesz plus wysylka - nikt ci tego nie kupi - i jeszcze ten kolor dla niemowlaka - masakra

Gość xxxkara
Czarny wózek ma swoich zwolenników. Dla niemowlaka nie koniecznie musi być, w różowe lub błękitne kwiatki, jak sugerują moherowe ciocie. Nie sądzę, żeby ta cena była niewiadomo jak wygórowana. Takie są na allegro. A poza tym co do ceny zawsze można się porozumieć

Jumper X to już niestety przeżytek i za taka cenę na pewno nie pójdzie. Tako wydało na wiosnę 2011 serię Captiva Mohican i Cruze, Jumpery już mało kto kupuje.

Gość echo serca
nie przejmuj się komentarzami, ja kupiłam tako warrior uzywany za 800 zł i jestem bardzo zadowolona. a na kafe siedzi kupę złośliwych osób, które tylko patrzą aby komuś dogadac.

Gość Niewidoczny dla innych
Za używany Warrior 800 ? nieźle przepłaciłaś.

Gość echo serca
Nie uważam abym przepłaciła, bo nowy kosztuje 1400 zł a ten co kupiłam jest bardzo ładny,w kolorach jakie mi się podobały i w idealnym stanie.

Gość xxxkara
Echo serca masz rację. Jest tu pełno zawiści. Ja nie uważam żeby 690 było wygórowaną ceną za wózek który kosztuje 140 zł i to na dodatek używane niewiele.

Gość djsdsdsdhgtdb
ten wozek to wcale nie rewelacja owszem z wygladu łądny ale jest strasznie ciezki kuzynka z auta mial go problem wyciagnac a mamusiom mieszkającym w bloku to szczegolnie odrazam same z nim sobie nie poradzicie

Gość xxxkara
Owszem jest ciężki, to jego wada. Ale chyba każdy umie czytać i widzi parametry wózka. Mieszkamy nad morzem, więc spacery po lesie i plaży zaliczone na 6. Na spacery po osiedlowych uliczkach wystarczy wózek na cienkich aluminiowych rureczkach o średnicy 2 cm...

Gość ika ika .,
Miałam ten wózek i mogę go polecić każdemu kto nie musi taszczyć go na któreś piętro. Ciężki, ale zdaje egzamin i na miejskich uliczkach i na nierównych chodnikach. Tylko nie wiem czy ktoś się skusi na tą cenę,bo nowy 3w1 można kupić za 1150. Ale życzę powodzenia.

Gość XXXkara
???

Gość XXXkara
podbijam

Gość kmjnhg
nigdy w życiu, miałam tako jumpera i masakra, ciężki kolos