Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onapyta

Recepcjonistce podoba się wykładowca

Polecane posty

Gość Onapyta

Witam, Mam do Was pytanie. Pracuję na recepcji w szkole językowej. Wydaję klucze do sal wykładowych i przez to mam kontakt z pewnym wysokim brunetem wiek około 35 lat który jest wykładowcą. Od pewnego czasu nasze spojrzenia się spotykają w dość ( moim zdaniem) dziwny sposób...zawsze patrzy na mnie takim ''głębokim'' spojrzeniem i uśmiecha się tajemniczo ...ja przyznam ,że odwzajemniam spojrzenia i uśmiechy aczkolwiek ten mężczyzna tak mnie onieśmiela,że czasami nawet nie jestem w stanie :D . Chciałabym go bliżej poznać i problem tkwi w tym,że jeżeli zacznę dawać jakieś większe sygnały iż jestem nim zainteresowana a okaże się,że jednak mi się tylko wydawało ,że on mną również to bardzo niekomfortowo będę się czuła spotykając go w pracy i tego bardzo się obawiam....doradźcie co robić w takiej sytuacji....dodam ,że facet jest starszy ode mnie o jakieś myślę ok.10 lat

Gość edfwwew
sam zaproponuje, ,jesli nie,tzn ze to spojrzneie jego co na sobie czujesz to wytwor twojej wyobrazni

Gość Onapyta
Problem jest jeszcze taki ,że znalazłam tego ''Pana'' na facebook'u i zastanawiałam się nawet nad tym czy nie zagadać , nie wysłać zaproszenia do znajomych ...aby ten kontakt się jakoś bardziej rozluźnił i wyklarował....ale myślę ,że to trochę ''słaby chwyt'' i ,że może tym go zniechęcę jeżeli te chęci miał.....co myślisz?

Gość Ale tak szczerze............
To będzie żałosne; będzie wiedział, że na niego lecisz skoro go aż na fejsie szukasz :classic_cool: Lepiej sobie daruj; pewnie dla neigo jesteś tylko dziewczyną od kluczy :(

Gość kicikicikici.
jakby był zaintereswoany, sam by zagadał

Gość najwicej w centrum
zapytaj sie czy by cie nie zaadoptowal.

Gość no wlasnieeeeeeeeeeeee
jakby był zaintereswoany, sam by zagadał

Gość Onapyta
Też tak właśnie myślałam...ale jednak to ,ze znalazłam go na fejsie raczej nie jest oznaką tego iż jestem żałosna a bardziej ciekawa co to za człowiek...jakie ma jeszcze zainteresowania prócz wykładania ...nigdy nie byliscie kogoś ciekawi? :D czyli ogólnie to mam sobie odpuścić i jak się nie odezwie nic o ewentualnym spotkaniu to znaczy ,że te spojrzenia i uśmiechy i patrzenie na mnie moim zdaniem takie jak patrzy się na kogoś z porządaniem to wymysł mojej wyobraźni i mnie wzrok mylił...aha ok...:/

Gość kicikici.
masz 13 lat, że interpretujesz spojrzenia, czy głębokie, jaka częstotliwość i moc?

Gość Onapyta
Nie mam 13 lat kicikici , ale jestem raczej osobą uczuciową i takie rzeczy zauważam ....nie musimy używać tylko słów aby coś wyrazić...jakże świat byłby nudny gdyby instniały tylko słowa a spojrzenia i sygnały niewerbalne nic by nie znaczyły !!!

ja bym wysłała zaproszenie, wiadomo jak to jest, na fejsie ma sie znajomych ktorych sie zna lepiej lub gorzej, wysyłaj!! mozesz wyslac wczesniej do 2-3 innych osob z pracy żeby nie było ;)

Gość kicikici.
ale dobrze zrozumiałam, to Ty sprawdzasz go na fejsie, to Ty myślisz o nim i interpretujesz jego zachowania, miny..etc. Facet ma 35 lat, myślisz, że w tym wieku jest samotny? Może jest miły po prostu. Dla Ciebie i innych dziewcząt, które podają mu kawę, klucze.. Naprawdę, gdyby chciał, to by się umówił.

Gość kicikici.
Onapyta: nie poniżaj się, nie wysyłaj mu zaproszenia. Szanuj się, choć wiem, że bardzo byś chciała zagadać, ale jak nie zaiskrzy, to będziesz się bardzo glupio czuła.

Moim zdaniem czekaj aż zagada, jak będą mijały tygodnie i nic się nie będzie działo tzn, że faktycznie widzisz to co może byś chciała, a naprawdę tak nie jest... Pozdrawiam

Gość zastanawiająca
Być może tak jest jak piszesz kicikici , ja sobie z tego doskonale zdaję sprawę....gdybym była prosta jak budowa cepa to bym przy pierwszej lepszej okazji zagadała konkretnie a jednak piszę tutaj i pytam ludzi , bo chcę się poradzić i nie strzelić gafy... Ivalia ....a jak zaproszę a on napisze maila....''czemu mnie pani zaprasza skoro wcale nie jestesmy znajomymi , nawet nie mowimy sobie po imieniu'' to przeciez spalę się ze wstydu....:( Chyba jednak sobie daruję cokolwiek....ACZKOLWIEK może on tez sie krępuje, dla niego moze tez jest to dziwna sytuacja...to ze ma 35 wiosenek i zim nie znaczy ze jest w stałym zwiazku.....ale ja nie wybiegam az tak myslami , chciałabym go poznać bo mnie intryguje i ma taki ogien w tych oczach...nie wiecie o co chodzi? nie rozumiecie tego?:/

Gość zastanawiająca
musiałam zmienić pseudonim bo soc sie przyblokowało :)

Gość zastanawiająca123
a jakbyś nie była to????:D

Gość zastanawiająca123
Nie wiem dalej co z tym fantem zrobić , bo coś mało pomagacie ....

Gość kicikici.
coś się przyblokowało:) szacun, bo zastanawiałam się, jak wybrniesz:) Pozdro