Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i szalona

kocham go ale ciagle chce mi sie innych facetow...

Polecane posty

Gość zakochana i szalona

nie potrafie sie tak zakochac zeby widziec tylko jego :(

Gość dfvgefg
to zostaw go , zrob mu ta rpzysluge, dziwki nie potrzbeuje

Gość zakochana i szalona
najbardziej się nakręcam na Misia Uszatka. Jest taki seksi, no i to uszko - klapnięte. mniam.

Gość zakochana i szalona
Albo na przykład taki J.Kacz - już mi mokro...uff

Gość zakochana i szalona
tu nie chodzi o pozadanie innych facetow nie zdradzilabym go nigdy i nigdy nnie zostawie bo ja wiem ze ten moj dziwny charakter juz mi zostanie ale czasami chcialalbym zeby to co jest miedzy nami bylo znow taie swierze.... zeby bylo jak rok temu... dlatego chcialabym kogos to znow by patrzyl na mnie jak na ta jedyna i najwspanialsza... jestem beznadziejna

Gość zakochana i szalona
noooo napiszcie, że nie jestem beznadziejna, czekam

Gość ale po co skoro
Ty juz napisalaś

Gość udhbjksnla
mam to samo niestety :( tak jakby o sobie czytala.

Gość mikikun
kocham go ale ciągle chce mi się innych facetów to jest wpływ szatana ma taka zdolność wpływania na nasze zmysły gdyby nie ta zdolność to by niemów kusić ludzi a dlaczego kusi ciebie bo szatan nienawidzi kiedy człowiek jest szczęśliwy i dlatego chce rozbic ten zwiazek

Gość mikikun
kocham go ale ciągle chce mi się innych facetów to jest wpływ szatana ma taka zdolność wpływania na nasze zmysły gdyby nie ta zdolność to by niemów kusić ludzi a dlaczego kusi ciebie bo szatan nienawidzi kiedy człowiek jest szczęśliwy i dlatego chce rozbic ten zwiazek

Gość różowa pomarańcza
myśle że powinniście od siebie trochę odpocząć,wrzuć na luz i daj odetchnąć swojemu facetowi i sobie,nawet tydzień niespotykania sie może zdziałać cuda:)bedziecie bardziej tęsknić za sobą i rzucicie sie sobie w ramiona,po takim czasie też zobaczysz czy naprawde ci na nim zależy czy to już przyzwyczajenie i czas na rozstanie.....

Gość zakochana i szalona
bylo duzo sytuacji ze ja musialam do rodzicow jechac i nie widzielismy sie ponad tydzien ale juz po tygodniu wytrzymac niemoglismy... i musialam wracac bo bylam taka zdolowana ze go nie moge miec przy sobie.... ja sama nie wiem co jest z moja psychika ze mimo ze bez niego zyc nie potrafie to i tak bym chciala czegos wiecej....