Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie takie glupie

Czym się różni kaftanik, pajac, body, śpiochy i inne? Jak te ciuchy wyglądają

Polecane posty

Jak w temacie, proszę napiszcie kaftanik i np. zdjęcie bo nie mam pojęcia

Gość zetamlmlmlm
na allegro zobacz:)

Gość a ja powiem tak,że
czyżby młoda przyszła mamusia??

mloda to az taka nie, ale przyszla tak.... dziewczyny tak mowia kagtaniki, spiochy, polspiochy a ja pojecia nie mam czym sie to wszystko rozni

Gość zetamlmlmlm
a co myslisz ze jak mloda to nie wie jak co wyglada?

tez mam ten sam problem ale umiem rozroznic juz Body ( no z tym problemu nie mialam) Kaftanik jest to koszulka z dlugim rekawem zazwyczaj zapinana z przodu na guziczki, zatrzaski badz poprostu wiazana Pół spiochy sa to spodenki zabudowane (spodnie ze skarpetka razem) Śpiochy są to spodenki jak wyzej z tym ze sa one połaczone razem z tak jakby koszulka na ramiaczkach Pajacyk- wyglada jak spiochy z długim rekawem, nogawki zabudowane taki kombinezonik. Niewiem sama czy dobrze rozumiem te pojecia, Jesli nie to bardzo prosze inne bardziej doswiadczone mamy o poprawienie błędów :)

Dobrze ze Twoj maż wie co i jak mój od czasu kiedy podjeliśmy decyzje o dziecku i od kiedy dowiedzieliśmy sie ze juz w połowie marca bedziemy rodzicami stał sie strasznei dziecinny... Nic go nie interesuje oprócz gier, no ja go zmuszam do chodzenia ze mna po sklepach i jakiegoś aktywniejszego zachowania ale zakupy z nim sa okropne caly czas pospiesza, mowi ze jeszcze jest czas... oj dramat :) Ale jak sie wkurze to mu wszystko pousuwam albo zmusze go do prasowania ubranek bo juz powoli mysle ze trzeba zaczac prac rzeczy i prasowac, tyle ze obawiam sie ze jak zobacze jak on sie do tego zabierze to mnie cos trafi i sama to zrobie po swojemu

Gość a ja wam opowiem
hehe wielkie dzieki teraz juz wiem ze sie nie myliłam :) Teraz trzeba partera tego nauczyć i juz wogóle bedzie bajka :)

hehe wielkie dzieki teraz wiem ze sie nie myliłam moze opis zawiły ale o to własnie mi chodziło. teraz trzeba partnera tego nauczyc i bedzie bajka

Gość oj pamietam pamietam....
też tak miałam. jak przeczytałam twój post to przypomniałam sobie siebie z przed roku. Też nie miałam pojęcia co jest co. A wcale młoda nie byłam( 29 lat) za to niedoświadczona:) Pamiętam jak z mężem kupowaliśmy wyprawkę. Sprzedawczyni do nas z pytaniem ile śpiochów, bodów chcemy itp. Mnie to wszystko przerażało i myślałam, że tej całej opieki nad dzieckiem to nie ogarnę tak łatwo. Jednak się okazało, że chyba my kobiety mamy to wrodzone i gdy tylko dziecko przyszło na świat to się nim zajmowałam, jak bym już co najmniej kilkoro dzieci miała. teraz to w nocy po ciemku w szafie potrafie znaleźć wszystkie ciuszki:)Powodzenia

Hehe, też miałam ten problem jakiś rok temu;) Pomogło mi allegro. Teraz rzucam tymi nazwami że hej:D kwestia wprawy, a też zielona byłam jak szczypiorek.

Hehe, też miałam ten problem jakiś rok temu;) Pomogło mi allegro. Teraz rzucam tymi nazwami że hej:D kwestia wprawy, a też zielona byłam jak szczypiorek.

Gość cismarch
Ja na początku ciąży też nie rozróżniałam pajaców, spiochów, body itd. Allegro mnie wyszkoliło. Mąż się mniej więcej też orientuje.