Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaskaaaaadff

LAptop za 2299zl????????????? jak myslicie??

Polecane posty

Gość Kaskaaaaadff

Witajcie, Chcem zakupic sobie laptopa ale nie znam sie na parametrach technicznych. Znalazlam jednego w MAdia Markt : za 2299zl linkt do niego: http://www2.mediamarkt.pl/poznan/notebook-asu s-x53sc ,id-243659 Jak myslicie oplaca sie ??? dane: Opis produktu Notebook z ekranem o przekątnej 15.6'', charakteryzujący się natywną rozdzielczością 1366 x 768 wyposażony w matryce LED. Wyposażony jest w procesor Intel Core i3-2310M, z zainstalowaną pamięcią 4 GB RAM DDR3 oraz dysk twardy SATA o pojemności 500 GB. Posiada wbudowaną kartę graficzną nVidia GeForce GT 520MX i kartę dźwiękową zgodną z HD. Notebook ma wbudowaną nagrywarkę DVD oraz kamerę internetową. Wyposażony jest w złącze HDMI, D-Sub, 3 porty oraz czytnik kart pamięci. Zainstalowany system to Windows 7 Home Premium. Ogólne DaneModel na rok 2011, 2012 DaneLinia NIE DaneKolor Brązowo-czarny DaneZałączone wyposażenie Zasilacz + przewód, Bateria DaneGwarancja 24 miesiące, 12 miesięcy na baterie DaneNumer artykułu 1132862 Fizyczne DaneWysokość [cm] 3.49 DaneSzerokość [cm] 38 DaneGłębokość [cm] 25.5 DaneWaga [kg] 2.60 DaneKonstrukcja Plastikowa obudowa z materiałów o wysokiej jakości Ekran DanePrzekątna ekranu [cal] 15.6 DaneNatywna rozdzielczość 1366 x 768 DaneKarta graficzna nVidia GeForce GT 520MX 1GB DaneInne Technologia LED, High Definition Specyfikacja DaneProcesor Intel Core i3-2310M DaneTaktowanie procesora [MHz] 2100 DanePamięć RAM 4 GB/8 GB, DDR3 DaneUrządzenie wskazujące Touchpad DaneKlawiatura Układ QWERTY, Z wydzieloną częścią numeryczną DaneDźwięk Karta dźwiękowa zgodna z Intel High Definition Audio, Głośniki Altec Lansing, Wbudowany mikrofon DaneDysk twardy 500 GB DaneNapędy DVD-Super Multi DL DaneInne Technologia Hyperthreading Techniczne DaneZarządzanie bezpieczeństwem Hasło użytkownika, Hasło BIOS DaneAkumulator Litowo-Jonowy, 6-komorowy DanePojemność akumulatora [mAh] 5200 DaneZastosowane technologie DaneInne Wbudowana kamera internetowa 0.3 Mpix Komunikacja DaneKarta sieciowa 10/100/1000 DaneModem NIE DaneŁączność bezprzewodowa WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth v3.0 + HS (high speed) wireless PAN DaneZłącza A/V Wyjście D-Sub, Wyjście HDMI, Wyjście słuchawkowe, Wejście mikrofonowe DaneZłącza USB 1x 3.0, 2x 2.0 DaneGniazda rozszerzeń Czytnik kart pamięci, RJ-45 LAN, DC-in Oprogramowanie DaneSystem operacyjny Windows 7 Home Premium 64-bit DaneInne oprogramowanie Narzędzia i sterowniki firmy Asus

Gość Manieczok
ciekawe ciekawe???

Gość japonka855
owszem, opłaca, a jakiej firmy?

Gość halop
jestem zaaa:)

Gość japonka855
owszem, opłaca, a jakiej firmy?

Gość japonka855
opłaca się

Gość yryy55yy5
ja kupilam za 2299 zl lenovo ideapad z570, 4gb ramu, 600 gb, i jest super, a asusa mialam poprzednio i chyba juz bym nie kupila ze wzgledu na kiepska obudowe

Gość Kaskaaaaadff
Asusik

Ja mam asusa za 2199 i się opłacało go kupić, chociaż czasem mnie wkurza, bo często jest tak, że chcąc go na starcie normalnie wyłaczyć to się po prostu nie da i trzeba tylko klapę zamknąć:/ a tak ogólnie jest spoko.