Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kasia

choć nie jestem zbyt wysoka to i tak nie podobają mi się niscy faceci

Polecane posty

Gość mała kasia
właśnie tak, poczułam potrzebę napisania o tym, skoro to forum dla kobiet to można popisać o swoich upodobaniach do facetów, no chyba że są tu jakieś lesbijki;)

Gość ja też jestem niska
to ja jestem w mniejszości, bo wzrost jest sprawą drugorzędną. Jak Ci sie podobają wysocy to fajnie, tylko po co zakładać o tym temat na forum?

Gość znow rozwazania jakiejs
--->wiadomo że ten temat Ile takich tematow bylo to glowa mala :D🖐️

Gość mała kasia
żeby sobie pogadać, jak nie chcesz to nie musisz tu siedzieć, może ktoś inny napisze?

Gość wiadomo że ten temat
wiemy bo sami takie zakładaliśmy :classic_cool:

Gość ja jestem wysoka i lubię
wysokich

Ja tam nie zakladalem ale mam beke z takich tematow , zakompleksieni gowniarze musza sie gdzies wyzyc :classic_cool:

no może raz czy dwa razy mi się zdarzyło napisać jakąś prowokację, ale i tak się nie przyjęła więc odpuściłem :classic_cool:🖐️

cwelu nie pisze polskich znakow , baw sie dobrze podszywie :D🖐️

Gość Zuzanna Amelia &18
16:31 [zgłoś do usunięcia] Moorland Podsumowując - wzrost przesądza o inteligencji, jak to ktoś wyżej stwierdził, a do tego wybierając partnera trzeba się dobrze zastanowić czy nie wygląda się przy nim głupio Bardzo ladne

Gość do !offerma
każda normalna kobieta splunie na krasnala

dla krasnala poleci krolowa sniezka :D

Gość Life dont come easy
Mam 160 cm, mój obecny facet 190 jego poprzednicy: 188 190 185 Uwielbiam wysokich facetów o wysportowanej sylwetce:P Mężczyźni poniżej 180cm mnie nie kręcą.

Gość już nie sierotka
kiedyś też mi się wydawało, że wzrost nie ma znaczenia i facet może być nawet niższy ode mnie, a to i tak nic nie zmieni. jednak mam za sobą taki związek z niższym, to nic przyjemnego uwierzcie, nie czułam się przy nim kobieco, musiałam to zakończyć

Gość smanna
A to ja jakaś dziwna jestem, sama mam 170 i jakoś wolę facetów którzy mają koło 173-175, nie czuje się zręcznie przy tych dużo wyższych, ciągle głowa wyciągnięta jak z nimi rozmawiam, do pocałunku na palcach stawać, jakoś się czuje niekomfortowo, łatwiej mi rozmawiać jak ktoś ma oczy mniej więcej na moim poziomie. Jak się zakłada szpilki to fajnie mieć wyższego, ale tak to niewygodne ;p

Ja mam tak samo; niewiele ponad 160, ale facet nizszy niz 180 raczej wizualnie mnie nie zainteresuje. Intelektualnie- to co innego ;) Poza tym, jako wlascicielka szpilek (ale nie max wysokich) swietnie sie prezentuje przy 185 centymetrach ;) ❤️ Glupio wyglada kobieta, ktora wkladajac szpilki jest wzrostu swojego faceta... :O

Z tym prawie bym się kłóciła i przecież to i tak źle - jest ZA wysoki i głupio przy nim wyglądam, nieprawdaż?