Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryyyyyyyyyyyła

jak mozecie dawac to swoim dzieciom ???!!!

Polecane posty

Gość bambaryyyyyyyyyyyła

jak mozecie truc swoje dzieci tymi superasnymi "mlekami w proszku" ?????????? jakim cudem to moze byc "wzorowane mlekiem matki" jak to jest sama chemia ?????? tu latacie za dzieciem zeby sie cos nie stalo przypakdiem zeby sie w glowke nie uderzylo bo zaraz do szpitala trzeba jechac a nieswiadomie lub swiadomie same mu szkodzicie tym swinstwem :///////

Gość bambaryyyyyyyyyyyła
nie, lepssza ta chemia w proszku :)) potem sie dziwicie ze same "zdechlaki" , rekawiczek nie ubierze i juz chore :) chowajcie sobie jak chcecie wasze dzieci wy im szkodzicie, ja swojemu tego swinstwa dawac nie zamierzam :D

Gość niekonieczny
ja zawsze bardzo lubiłem mleko w proszku na sucho. :P

Gość bambaryyyyyyyyyyyła
nie prownuj mnie do malego dziecka bo to troche nie ma sensu ?

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
bambaryla nie kupic dziecku bo sama wpierdala to mleko :D takie teraz maja wymowki hehehe

Gość bambaryyyyyyyyyyyła
ja lubie zasuszoną spermę mojego dziadka, na tym wychowała mnie matka, i babka i jestem okaz zdrowia

bambaryyyyyyyyyyyła - ale ty wiesz, że nawet bardzo małe dzieci niewiele z krowiego mleka "przyswajają", a potem to już wcale, natomiast dorośli często go nawet dobrze nie trawią?

Gość bambaryyyyyyyyyyyła
z okazem zdrowia sie zgadzam ! :) ale podszywku w podobinstwie do ciebie mi nie dawali takich rarytasów, jednak po twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze faktycznie sie tym zywilas :)

Gość bambaryyyyyyyyyyyła
Moorland, dziecku do 3 roku zycia nie szkodzi mleko - jego org toleruje laktoze. u osob doroslych w nadmiarze szkodzi-owszem. dzieci do 3 rz moga je pic bez konsekwencji zdroowtnych - chyba jestes niedoinformowany/a troche :)

Gość różowa pomarańcza
nie porównałam ciebie do małego dziecka ale powiedz w czym teraz nie ma chemii??nawet w żarciu dla maluchów chemia jest tak jak w żarciu dla dorosłych