Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztrzesiona M.

Facet tryska na laptopa na foto swojej bylej

Polecane posty

Gość Roztrzesiona M.

Nie wierze w to co dzis znalazlam. Moj facet z ktorym jestem ponad 3 lata wysyla swojej bylej filmiki na ktorych wali sobie pod jej foto (za kazdym razem na inne) robi to zdjecie na caly ekran laptopa i wali a na koniec spuszcza sie jej na ryj! Wcale nie musialam sie mu nawet nigdzie wlamywac bo te klipy sa w normalnie brzmiacym folderze i na kazdym wali pod inne foto wiec podejrzewam ze jej regularnie sle bo po co by to nagrywal? Wiec sa w kontakcie na bank. Nie wiem co robic teraz jestem zdolowana i zla pomozcie. Zaraz zaczernie nicka co by zapobiec podszywom

Mam ochote wrzucic gdzies w net te klipy zeby go upokorzyc ale co to da jak tam tylko ch....i laptop widac ale mnie trzesie ze zlosci nigdy bym sie nie spodziiewala ze znajde cos tak okropnego mam mu to wygarnac czy co mam zrobic?

Moze moglam jakos bardziej delikatnie zatytuowac temat ale od razu jak to odkrylam to chcialam sie poradzic co robic bylam pod wplywem emocji a dzis jestem jakby wypompowana z zycia, zalamana i smutna nie wiem co robic, spalam dzis na sofie...nie moge na niego patrzec a najgorsze ze korzystam z tego laptopa i jak pomysle ze sie na niego spuszcza to czuje obrzydzenie

Gość kulturalnyy
gdzie się podziały wypowiedzi?:O

A byly jakiekolwiek? Jak na razie to pisze sama z soba. Moze ludzie biora to za marne prowo ale ja mam te klipy na tym pieprzonym laptopie i wiem co widzialam