Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakierlakier

zepsuta torba! pomocy

Polecane posty

Gość lakierlakier

Witam, mam problem.. otoz zepsula sie moja nowa torebka ze sklapu house, a dp\okladniej ta czesc przy pasku, nie wiem jak ja nazwac.. i tu pojawia sie moje pytanie: czy lepeij oddac ja do reklamacji, czy naprawic na wlasny koszt, a jesli tak to jak to zrobic?? dodam, ze zakuoilkam ja ponad tydzien temu, i mam paragon, ale nie wiem, czy reklamacja sie oplaca.. nizej podaje link, jak ta 'czesc ' wyglada.. po prostu odpadla srubka i tyle, koniec . http://www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/torba_814/torebka_36574.html/s/pcreateddate z gory dzieki za odp, pozdrawiam:)

Gość lakierlakier
i przepraszam za bledy, bo szybko pisalam... jak cos to dzieki:)

Gość różowa pomarańcza
lepiej jednak reklamacja..ręcznie nie wiem czy dasz rade to naprawić bo oni to raczej maszynowo robią

Gość lakierlakier
chodzi jescze o to, ze to nie wiem, zapiecie, wyglada jak z plastiku, przeczuwalam ze tak bedzie..ale tak mi sie podobala ze ja kupialm. i mysle, ze nawet jesli mi ją wymienia, to po jakims czasei bd tak samo. a szkoda mi jej , bo mam ja od tygodnia, a dalam w sklepie 100 zl, troche za duzo jak na tydzien uzytkowania..

Gość loreal parisss
jesli zdecydujesz sie nie dawac na reklamacje, to idz do kaletnika, sama nic nie grzeb

Gość lakierlakier
wlansie to jest chyba najlepsze rozwiazanie.. bo nawet jesli mi ja wymienia to pewnie za jakis czas bd na bank to samo, a tak napewno to zapiecie bd lepszej jakosc niz ten plastik czy cokolwiek to jest ;/

Gość nie ruszaj nic samemu,
bo jak zobacza w sklepie ze przy niej sama dłubałas to ci odrzucą reklamację. oddaj,naprawi ci kaletnik jakiego maja na swoich usługach,a ty sama nic nie rób bo stracisz prawo do gwarancji.

Gość lakierlakier
:) tylko zeby znowu nie bylo tak samo , bo chyba by mnie trafilo;) mam nadzieje ze wsadzili by jkakis metal, ale watpie , to raczej niemozliwe ;]

Gość gość
Ewentualnie można też iść do kaletnika.

Gość gość
Część przy pasku? Pewnie chodzi Ci o jakiś dodatek kaletniczy. Sprawdź czy np. na www.dkal.pl nie mają podobnego.