Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankarockhadcore

zatrudnilybyscie taka opiekunke?;/

Polecane posty

Gość ankarockhadcore

hej zastanawialm sie ale cos mi sie w niej nie podoba , napisalam maila spytalam o referencje napisala ze niestety niema to z kad pewnosc ze zajmowala sie tymi dziecmi co napisala w ogloszeniu? myslicie ze cos tu nie gra? dziex;p http://krakow.gumtree.pl/c-Praca-opiekunki-nianie-SZUKAM-PRACY-JAKO-OPIEKUNKA-DO-PA-STWA-MALE-STWA-W0QQAdIdZ347225022

Gość ewnie pracowała na czarno
stąd brak referencji:)

Gość gość
Sama jestem opiekunką i jeśli chodzi o referencje to zawsze podaje numer do poprzednich pracodawców którzy mogą to potwierdzić i wydać opinię Ta dziewczyna nie za młoda jest ?

Gość ankarockhadcore
ale moglaby mi chyba podac jakis nr czy namiar na rodzicow u ktorych wczesniej pracowala ? mysle ze tak mozna by bylo zrobic, dobra poszukam innej;)

nie powinnas wstawiac ofert tej dziewczyny ... nie masz takie prawa, to raz. powinnas ja zaprosic i poznac. nie wszyscy daja referencje - znam duzo opiekunek i malo ktora dostala od pracodawcy referencje - to nie jest typ standardowje i oficjalnej pracy. dziewczyna jest mloda a ma duze dosiwadczenie. zapros ja i poznaj . jedyne wyjscie.

Gość za młoda siksa,
nie wzbudza zaufania,ja bym spojrzec nawet na nią uwagi nie zwróciła. tekst dosc chaotycznie napisany.

Gość ankarockhadcore
wiek niby 22 lata to ok , jakiejs kobiety po 50 ktora nie nadazy za dzieckiem tymbardziej nie chce.. tez mi sie wydaje ze powinna podac jakies namiary innych rodzicow:/

a zapytalas czy Ci poda numer do bylego pracodowacy czy oczekujesz , ze sama to zrobi ? zapytaj . jesli nie da numeru to daj sobie spokoj

Gość ankarockhadcore
a kto mi zabroni wystawic oferte? chcialam sie poradzic.. wsadzisz mnie do wiezienia za to?

Gość do dupy taki topik
Nie, nie zatrudniłabym. Po pierwsze, skoro nie ma referencji, to niech poda chociaż numer do poprzednich pracodawców. Po drugie, możecie mnie zaraz zjechać, że jestem starą, brzydką i grubą babą, która zazdrości młodej laseczce urody i figury :D, ale nie chciałabym, żeby moim dzieckiem zajmowała się smarkula wymalowana jak prostytutka i fotografująca się w czymś, co przypomina bieliznę. Po trzecie, zobacz, jak ona pisze - to analfabetka, chcesz, żeby to ona była przy Twoim dziecku, gdy będzie uczyło się liter?

Gość ankarockhadcore
pytalam o numery do rodzicow dzieci i odpisala ze nie ma tych nr ze skasowala juz,ale dobra nie zawracajmy sobie glowy bo juz sie rozmyslilam

Gość za młoda siksa,
nie bierz jej wogóle pod uwagę,potrzebuje pieniędzy to pilnuje dzieci-taka z niej opiekunka. pisze ze ma duze doswiadczenie w opiece nad dziecmi--doswiadczenie będzie miała jak wychowa swoją dwójkę. dla mnie za młoda siksa.

Gość Marrgerritta
A ja podejrzewam, że autorka topiku i opiekunka z ogłoszenia to jedna i ta sama osoba. Identyczne byki ortograficzne :P

Gość Ssadeczanka
jezuuuuuuuu w zyciu bym nie zworicla na nai uwagfi to wiesz co juz wolalbym 50 letnia babke powaga...;/ a do tej osoby ktora mowi ze nie wolno wstawiac linkow to jest GLUPIA !!!!!!!linki mozna wklejac:) wszedzie:)hahaha

zle mnie zozumialas . to nie tak mialo zabrzmiec wiec przepraszam . jednak uwazam, ze oferta ktora wkleilas ma zdjecie i numer telefonu. moglas zamalowac. juz pojawil sie obrazliwy komentarz , ze wyglada jak siksa. widze , ze dziewczyna jest z mojego miasta. pomysl czasami.

Gość beznadziejnie zakochana:D
do za mloda siksa moze troche szacunku, co? To, ze ma 22 lata nie oznacza, ze nie zajmie sie dobrze dzieckiem, to raz, a dwa ladny przyklad ty dajesz swoim dzieciom nazywajac kogos w ten sposob

Gość iiiiii,,,,,,
no i co ze oferta ma zdjecie, jezeli kto upublicznia swoje dane, musi sie liczyc z tym, ze takie linki beda wklejane na rozne stronki i beda krazyc po internecie;/ ps. ja bym tej opieunki nie zatrudnila, 1 wsze wrazenie sie liczy a mi sie ona nie podoba

Gość hahaha hehehehe hihihihihi
Najpierw wkleiła tu swoją ofertę udając, że to nie ona, a teraz broni się z kilku nicków :D

1. link mogła wstawić bo ta dziewczyna sama w neta wrzuciła swoje dane 2. cytat z ogłoszenia: "Witam jestem doświadczoną opiekunką , mam już spore doświadczenie nad opieką dziećmi wynoszące 4 lata.. (od 3 miesie cy-do 10lat)" ale o co chodzi? :D:D:D ja bym wolała by opiekunka mojego dziecka wysławiała się poprawnie gramatycznie 3. ja zdecydowanie wole babki po 50 które swoje dzieci już odchowały bo mam pewność co do doświadczenia 4. jak nie ma namiarów na innych poprzednich rodziców to niech je zdobędzie jeśli jej zalezy tyle w tym temacie

Gość moim napewno bym nie pozwoliła
zeby się zajęła. Takie młódki mam w d.....

Gość brechtam z niej ale wtopa
hahahaha, widziałyście?? ALE WTOPA!! beznadziejnie zakochana, skąd wiesz, że ona ma 22 lata????????!!!!!!!! :D :D :D

Gość ale ubaw:)
Marrgerritta A ja podejrzewam, że autorka topiku i opiekunka z ogłoszenia to jedna i ta sama osoba. Identyczne byki ortograficzne mnie tez sie zdaje,że to autorka wkleiła tu swoje zdjęcie i ofertę.

no właśnie skąd wy niby wiecie ile ona ma lat? aż specjalnie jeszcze raz kukałam i nigdzie nie ma podanego wieku :P

Gość polla303
To nic takiego że nie ma referencji. Ja pracowałam jako opiekunka i już dawno nie mam kontaktu z rodzicami tych dzieci i co tzn. , że nie nadaje się na opiekunkę, bo nie mam papierka czy nr tel do poprzednich pracodawców? Bzdura. A takie referencje to może każdy napisac znajoma, koleżanka, ciocia i co Ci po takich referencjach? Ważne jaka jest osoba, ale tego przez internet nie sprawdzisz. Najlepiej zaprosic taką osobę do domu, zobaczyc jak się zachowuje, jakie ma nawyki i jaki kontakt z dzieckiem. A referencje to tylko papierek...

Gość brechtam z niej ale wtopa
Boże, i takie tępe coś miałoby się zajmować dzieckiem :O

przezicez autorka napisala, ze pytala o refernacje wiec pewnie zpaytala i o wiek.

i do tej ososby co mila , ze ta dziewczyna poiwnna sie liczyc z tym, ze jej ogloszenie bedzie w internecie - owszem ale dala na konkretna strone a nie na kafe gdzie tepa dzida wstawia to ogloszenie a pod spodem ktos pisze o niej "siksa"