Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszuniiaa

Kwestia kasy w związku co myslicie?

Polecane posty

to moze policz ile potrzeba na wasze wspolne wydatki-jedzenie,platy ,chemia itd i niech kazdydolozy proporcjonalnie do swoich zarobkow

No to podzielcie jakos sensownie te kase. Nie wiem ile kosztuje Wasz czynsz i oplaty, ale albo plac za pol i jedzenie dla siebie a wyjscia kazdy sobie albo sie wyprowadz... jesli on sam z siebie nie zaproponuje ze Ci dolozy.

Gość myszuniiaa
dvgbf..... powiem Ci tak...,że gdybym miała wiecej to bym dała..dla mnie jest to całkowicie normalne. Daję tyle ile mam, na pierdoły nie przepuszczam, więc?

Gość gocha ma focha
A u nas jest tak, że mój narzeczony płaci za wszystko i na nic mi nie żałuje. Kupuje wszystko, co ja chcę, a nawet sam mi czasem coś wybiera i kupuje hehe. Moją forsę mam dla siebie, ale i tak ją wydaję :P Można powiedzieć, że mamy wspólną kasę, bo On kupuje mi, ja Jemu i nikt nikomu nie wylicza :P

Gość 4000zł
ja zarabiam 4tys zl i wiem, ze pewnie żyje lepiej niż część ludzi w naszym pantwie, ale jakbym miała sama zapłacić za mieszkanie, rachunki, jedzeniex2 i detergenty - chyba nie dałabym rady, przecież niewiele zostaje z tego: mieszkanie powiedzmy, ze własne: 400zł czynsz, 200zł prąd, 100zł internet, 100zł telefon, 100zł - jakies wyrównanie itp = 900zł jedzenie, myśle, ze teraz to 600zł/os/mies = 1200zł detergenty +kosmetyki dla jednej osoby = 100zł minimalnie benzyna samochód = 400zł 2600zł minimalnie, wiadomo, że ciągle jakieś potrzeby nowe przybywają, a być może Twoj facet ma kredyt jeszcze? uważam, ze jesteś w b. komfortowej sytuacji, a on może się jeży, że nie składasz się, ja na Twoim miejscu zaproponowałabym pokryzie połowy wszystkich rachunkow za mieszkanie (moiże bez raty kredytu jeśli to on ma ten kredyt) + połowa jedzenia, a on niech pokrywa połowę imprez itd prezentuy to prezenty - placi strona, ktora daruje

Gość 4000zł
ps. u nas jest po połowie za wszystko, nieważne kto wiecej zarabia

Gość wykreowany
Jeśli jesteście osobami, które cenią swój wygląd i umiejętność prezentacji swoich walorów to polecam wam zapisanie się na szkolenie do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego, która prowadzi kursy z kreowania wizerunku. Pomogli wielu ludziom, politykom, celebrytom i ludziom z pierwszych stron gazet, którzy na co dzień mają do czynienia z masą ludzi i zależy im na odpowiednim wizerunku. Naprawdę są skuteczni w tym co robią, wiele potrafią zdziałać. Polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl