Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość magento

Prezent na chrzciny

Polecane posty

Gość magento

Witajcie, moja dobra znajoma jeszcze z czasów Technikum zaszła w ciążę, około marca będzie miała termin. Zachodzimy się, utrzymujemy ze sobą bardzo dobry kontakt, ona będzie samotną matką (ale od razu mówię, że nie mam zamiaru zabiegać o jej względy więcej niż koleżeńskie). No i będą chrzciny, nie chciałbym zdublować prezentu innej osoby, wiadomo wszyscy kupują coś dla dziecka itd. Nie chciałbym też pytać co by chciała bo niespodzianka jest zawsze przyjemniejsza. Pomyślałem, że mógłbym kupić jej coś przyjemnego z biżuterii, np kolczyki czy zawieszkę z diamencikami, nic nadzwyczaj drogiego, zmieszczę się w 1000zł. Może to trochę nietypowy pomysł, może zły dlatego proszę o Wasze opinie, co sądzicie o takim pomyśle? Ja wpadłem na taki plan ponieważ dziewczyna zasuwa jak bury osioł, poświęca wszystko dziecku, nie czasu dla siebie, nie ma pieniędzy na swoje przyjemności. Myślę, że to mogłoby sprawić jej przyjemność. Nigdy nie byłem na chrzcinach zastanawiam się też czy dawać prezent anonimowo czy wręczać osobiście, podpisywać czy jak? Wiem, że to głupie pytania, ale cenię Wasze zdanie. Bardzo proszę o pomoc, nie chciałbym zrobić czegoś niestosownego. Dodam, co ważne, że ta samotna mam to moja była dziewczyna, co tu dużo mówić ona mnie kocha, ale nie o to tutaj chodzi bo wie, że nie wrócimy do siebie. Chciałbym żeby przy okazji miała coś dzięki czemu będzie mnie pamiętać...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować