Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TTATota

Nie wiem co mam robic, mój facet myśli,ze do niego wyjade

Polecane posty

Gość TTATota

Kocham go, planuje z nim przyszłość ale boję się rzucić tak po prostu wszystko. Chcę iść do szkoły policyjnej, chce pojść dalej do szkoły. Przeciez jak wyjade i może być miedzy nami różnie, może mnie za przeproszeniem "kopnąc w dupe" a ja wrócę i nie będę miała żadnego zabezpieczenia. Tam (w niemczech) czeka na mnie praca, mieszkanie wszystko już jest, bo on mieszka tam ze swoją rodziną ( rodzicami bratem i jego dziewczyną). Ale nie chce pracować przy mięsie całe zycie, kiedyś wroce do polski i co bede miała? Nie wiem co mam robić

Gość 0,7 zgłoś się
rób to co ci serce dyktuje :classic_cool:

Gość geordzia
a jakie to miasto? ja wszystko rzucilam. jestem w DE. poki co,nie zaluje...

Gość TTATota
Nie mam pojęcia, nie zawsze jest między nami kolorowo, jak się kłocimy to na maxa. Co ja sama zrobie w obcym kraju, nie bede miala nikogo.

Gość TTATota
za hanoverem kawałek

Gość a co mi tam!
jak znasz język to tam możesz sie uczyć

Gość ło matko !!!
ale to nie jest tylko kwestia samego wyjazdu :) musisz myśleć co jest między Wami, i czy jest to aż takie trwałe i ważne, że jesteś w stanie rzucić wszystko tutaj i wyjechać do Niego :) pomyśl o relacjach, zastanów się czy to odpowiedni facet, i czy właśnie z Nim chciałabyś spędzić resztę swojego życia :) jeśli wyjedziesz to będzie trochę z Twojej strony poświęcenie, bo zrezygnujesz z wymarzonej pracy w policji tutaj :) no i szkoły którą zamierzasz kontynuować :) a co On o tym myśli ? też powinien liczyć się z tym, że Ty masz inne plany na swoją przyszłość :) ile jesteście razem???

Gość geordzia
ja w hannoverze:) nie wiem co ci poradzic. ja zaryzykowalam, mam przyjaciol, poznalam swiene dziewczyny:) Polki rzecz jasna. nie ejst latwo, ale lepiej niz w Polsce.