Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedawno lecialam

Tanie linie lotnicze- to jakis zart?

Polecane posty

Gość niedawno lecialam

Mialam watpliwa przyjemnosc lecenia ostatnio liniami Wizzair. I do dzis sie zastanawiam co to w ogole mialo byc? Do pociagu juz ludzie kulturalniej wsiadaja. Najpierw upchneli nas jak sardanki w jakis autobus co bylo dla mnie chore, bo jak juz chcieli nas wozic to mogliby chociaz dac wiecej tych autobusow, a nie ludzie tak scisnieci, ze ledwo drzwi tego autobusu sie zamknely. W ogole jeszcze przed upchaniem nas do busa to trzymali nas w jakims pomieszczeniu oczywiscie scisnietych, gdzie musielismy czekac 20 minut na autobus:O W samolocie kazdy siadal gdzie chce, ludzie pchali sie jak nienormalni, w samolocie tez scisk niesamowity. Po wyladowaniu ledwo dalo sie wydostac z tego badziewia, bo miejsca malo, ludzie jak jacys nienormalni biegali po tym samolocie:O Nie wiem naprawde kto z wyboru lata takimi liniami?

Gość niedawno lecialam
nikt sie nie wypowie? Nie lecieliscie nigdy takimi liniami?

Gość szeroki ekran
a lecialas skad dokad?

Ja leciałem WizzAir i nie pamiętam takiej sytuacji, jak ta, którą opisujesz... Jedyne co się zgadza to, że ludzie sami sobie miejsca wybierają..

Gość wesiapesia
a czego ty oczekiwalas po tanich liniach lotniczych, ze wynajma ci poczekalnie typu biznes , a do samolotu cie limuzyna podwioza :D

Gość niedawno lecialam
jasne, ze nie oczekiwalam nie wiadomo czego po najtanszych liniach lotniczych, ale nie spodziewalam sie tez takiego traktowania:O

Gość wesiapesia
to musialas miec pecha. od lat latam wizzair i jak wspominala osoba nigdy cos takiego jak opisujesz miejsca nie mialo. poza pchaniem sie do samolotu i zajmowaniem miesc ;)

Gość niedawno lecialam
no to widocznie mialam pecha. Bo ten autobus i to czekanie na niego to lekkie przegiecie bylo. Ludzie tez wiele pozostawiali do zyczenia, ale na takich mozna wszedzie natrafic.

Gość fhnfdynvfgjngh
też miałam okazję lecieć Wizzair i Ryanair :) dokładnie jak opisujesz :) wszędzie ścisk :) w pomieszczeniu gdzie czekaliśmy na autobus, później w autobusie, później wszyscy biegiem z autobusu na samolot żeby miejsce zając... hahaha to było najzabawniejsze :D każdy się pcha jakby miejsc miało zabraknąć :) no ale na świecie pełno hołoty :)

Gość portalu o22
Mnie się podoba to, że sama mogę sobie wybrać miejsce. Mogę usiąść koło miło wyglądającej pani/pana i trochę pogadać w czasie lotu. Nie wyobrażam sobie, że obok mnie mógłby usiąść jakiś spocony spaślak. Poza tym wizzair nie jest jeszcze taki najgorszy. Proponuję Ci przelecieć się ryanairem :D

Gość niedawno lecialam
o nie, dziekuje, ale nie polece juz zadnymi tanimi liniami. No chyba, ze znowu bede musiala:( No ludzie to wlasnie jak jakies bydlo sie zachowywali. Najpierw biegli do tego samolotu, potem wysiadali z niego jak najszybciej, jakby mial zaraz wybuchnac:O I popychali chamsko kazdego, ogolnie w samolocie tez straszny scisk.

Gość beznadziejnie zakochana:D
Ryanair to porazka. Dzisiaj kupowalam bilety do Polski. Myslalam, ze z krzesla spadne jak chcieli mnie skasowac 36 funtow za platnosc karta. Co za zdzierstwo. Ostatecznie polece wizzair.

Gość jak tanie to tanie - ja sie
nie przejmuje - a bywa bardzo róznie, zalezy, czyjest duzo ludzi. Ale leciec przez godzine a 2 tys z l czy za 80 zl to dla mnie roznica, moge nie miac kompfortu.

z tym, ze wychodza z tego samolotu jakby im sie palilo to prawda. Dlatego ja sobie zawsze siedze i czekam. Mam czas

gdyby do mojego miasta latal LOT czy BA nie zastanawialabym sie. Ale jak mam sie wlec z Warszawy kilka godzin to juz wole pocierpiec te 2 godziny

Nie wiem jak na innych lotniskach, ale w Pyrzowicach zawsze rozśmiesza mnie to, jak po ludzi podjeżdża autobus, aby dowieźć ich do samolotu oddalonego o kilka kroków. Wszyscy ściśnięci jak sardynki, kółeczko w okół samolotu i wysiadamy. To jest porażka :D Latałam wizzairem, teraz tylko ryanairem. Warunki na prawdę średnie, ale cóż - tanie linie (chociaż wcale nie są takie tanie). Nie spotkałam się na szczęście z tym, żeby ludzie biegli do samolotu. Normalnie każdy sobie wchodzi. Za to co się dzieje przy wyjściu... wrr :o Jakby mogli, to by człowieka jak mrówkę zdeptali ;)

Gość niedawno lecialam
ja wlasnie nie rozumie po co te autobusy? Nie moze samolot normalnie prze rekawie sie zatrzymac badz gdzies blizej by mozna bylo podejsc samemu?

Te autobusy są dobre, jeśli ten samolot faktycznie jest gdzieś oddalony. Ale kurde, jak stoi pod samym nosem, to po co ludzi tam upychać? Jeszcze dobre 15 min trzeba czekać aż ruszy. Droga, którą na nogach można byłoby pokonać w minutę czy dwie... No litości.

Takie przepychanki są wszędzie. Leciałam ostatnio w Stanach takimi tanimi liniami Southwest. Amerykanie prawie tak samo się pchają tylko jest inny system wchodzenia na pokład. Wysiadali tez jakby za chwile mial samolot odleciec, wstawali, wlaczali telefony, nerwy ze za dlugo. Ludzie sa wszedzie tacy sami :) Przy odprawie dostaje sie tam karte pokladowa z takim numerem np. A 50. Przed wejsciem do rekawa sa ustawione dwie barierki/kolejki z numerami co 20 np. Po jednej stronie ludzie A po drugiej B i kazdy staje w swoim numerze. Wiadomo, ze jak masz A 15 to wchodzisz jako jedna z pierwszych ale juz np. B 100 to ostatnia i wielkiego wyboru nie masz. Lecialam ryanerem i wizzairem i mam te same odczucia, ale te 3 godzinki to mozna wytrzymac, tym bardziej jak jest tani bilet :)

Gość takie sa procedury
moronka na kazdym lotniksu na swiecie ... czy samolot jest oddalony pare krokow czy kilkaset metrow, ludzie musza byc przewozeni ;/

Gość niedawno lecialam
i jestem zbulwersowana nawet mój mąż sie tak na mnie nie pcha ,a tu od razu dostałam orgazm i cipka zrobiła mi sie mokra a jak już dolecieliśmy na miejsce to musiałam iść do toalety i se zrobić palcuwke taka bylam rozkojarzona

Gość Komputer komputer
to nie było tam jakiegoś chlopa z ja **jami by cie zaspokoił nawet w samolocie cie kolnoł tak dlazdrowotności.

Gość Laleczkaop
ja często latam tanimi liniami i nigdy mnie się coś takiego nie przydarzyło . Dodam , że bilety lotnicze kupuje juz po cenie naprawdę okazyjnej na http://tanie-loty.info/ i mogę sobie naprawdę pochwalić. Traktują człowieka należycie.

Gość gość
Zbulwersowana? A od kiedy tanie linie znaczy linie luksusowe? Z jakiegoś powodu są tanie. Jak Cie nie stac na to, zeby poleciec drozszymi, to latasz tanimi w scisku. W tanich restauracjach tez cudow nie uswiadczysz.

Gość Irmina Bielska
Dlatego ja preferuję przejazd autobusem. Teraz są świetne, nowoczesne, bogato wyposażone autokary i taka podróż to przyjemność! Ja korzystałam do tej pory z linii ECOLINES i te przejazdy mogę zdecydowanie polecić: https://ecolines.net/pl/

Gość gość
jeden przypadek nie tworzy reguły. Ja również zawsze jak latam to szukam tanich lotów a bilety rezerwuje na http://www.eloty.pl i jeszcze nigdy nie miałam przypadku podobnego do twojego. A pieniądze zaoszczędzone na bilecie lotniczym to jednak nie grosze tylko troche większe kwoty więc lepszego wyjscia nie widze :)