Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelita

Kominek

Polecane posty

Hej co myślicie o kominku w salonie ? słyszałam o firmie Makroterm zna ją ktoś ?

Gość ludzie na tym forum mają tylko
duży pokój. salony to u bogaczy

Gość Oczywiście że
jakie znaczenie ma firma??? Ja mam kominek w salonie,ogrzewający cały dom/200 m/i został wybudowany własnoręcznie.Najistotniejszym problemem technicznym jest doprowadzenie powietrza z zewnątrz.

Gość marttt
Przed zamontowaniem u siebie kominka kontaktowałem się z kilkoma firmami i Makroterm wydał mi się najsensowniejszy, przede wszystkim przez kompetentną obsługę, która była w stanie mi sporo spraw wyjaśnić i doradzić. Kominek z płaszczem wodnym założyłem kilka miesięcy temu, więc jestem raczej świeżym użytkownikiem, ale liczę, że wszystko bedzie ok

Gość jablova
ja zamiast kominka postawiłam piec kaflowy. ma normalnie to okienko jak w kominku, więc sprawdza się świetnie, a wygląda ciut mniej oklepanie niż typowy kominek. ja jestem zadowolona :)

A my w bloku mamy taką udaną atrapę kominka i jestem z tego sto razy bardziej zadowolona niż z prawdziwego kominka opalanego drewnem, jaki mieliśmy mieszkając w domu :) zero bałaganu, zero roboty przy tym a i tak nikt nie pozna że to nie prawdziwy kominek.

Gość gość
na bioetanol są też spoko, ja mam ten http://arteabc.eu/pl/12-na-bioetanol i ciesze sie z tego wyboru, bo zawsze chcialam miec kominek, ale tez chcialam, zeby byl ekologiczny no i znalazłam :)

Gość LikeDrama

Ja uważam, ze kominek w salonie jest bardzo fajnym rozwiązaniem, ozdabia salon i zarówno go po prostu ogrzewa. Na kratkach widziałam z kolei kominek gazowy leo mający piękną wizję ognia.

Gość Bejna

Ja właśnie zainwestowałam w kominek z kratki.pl i jestem mega zadowolona z efektu jaki teraz daje. Jest łądnie wykonany, dokładnie i przede wszystkim super grzeje.