Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ałamihsh

przyłapałam faceta na tym że

Polecane posty

Gość ałamihsh

pisze do mnie z innego nr żeby mnie sprawdzić;/ dostawałam jakieś dziwne smsy ''umówmy się piękna '' ''słyszałem ze nie masz chłopaka'' dzwonil itd odpisywałam olewczo ze ma bledne informacje i żeby nie pisał i kimkolwiek jest i żeby usunął mój nr,powiedziałam o tym chłopakowi bo uznalam to za czyjeś wyglupy,on rzucił ze pewnie moje koleżanki rozdają moj nr i czy jestem dumna ze mam wzięcie dziś byłam u chłopaka i znalazłam starter na którym byl ten n przypadkiem ,potem juz to schował,myślał ze nie widziałam..teraz nie wiem czy powiedzieć mu ze wiem o tym ?czy napisać coś temu numerowi..tzn jemu

Gość mroweeczkaa 28
powiedz ze zachowal sie jak dupek. i wyjdz . niechce blaga o przebasczenie.

Gość eeeeeeeeeee tam
ja bym nic nie mówiła, chyba że sytuacja za jakiś czas się powtórzy.

Gość ałamihsh
teraz pojechal gdzies z kolegami ...i nie wiem czy jak zadzwoni pozniej powiedziec mu wprost ze widzialam? i jak to zrobic? czy dac mu jakąs nauczkę..

Gość kklkbkgkbgkgk
ja bym sie nie przejęła, sama mam ochote zobaczyc jak zareaguję mój facet jak mu ktoś napsize, daj spokój

Gość kulturalny87
superfacet!!!!!! teraz niech wymyśli coś innego np. na nk!

Gość ałamihsh
moze to jest pomysl ,napisac na ten lipny nr ...ze wiem po prostu

Gość vinnjetta
zrób mu karę i poflirtuj z tamtym numerem niech się wkurwi, a później przyznaj się że wiesz że to on pisał z tajnego nr. podwójna porażka murowana/

Gość mckidfnssssssssssssss
moj kiedys zrobil tak samo. to bylo x lat temu, puszczal sygnaly, potem pisal smsy. pamietam jedem, w ktorym napisal ze moj numer ma od kolegi i ze chce sie ze mna umowic. odeslalam wiadonosc ze nie mam zamaru bawic sie w glupie sygnaly, i smsy od anonima,tym bardziej umawiac sie z nim. ubralam to tylko ladniej w slowka. wtedy oddzwonil do mnie i powiedzial ze to on. sprawdzal mnie, bo jak to okreslil za duza odleglosc nas dzielila i nie widzial co robie(luby studiowal w innym miescie wtedy) teraz jest moim mezem i dzwoni po 5 razy dziennie i czasami smieje sie ze tak czesto bo mnie sprawdza.

Gość eeeeeeeeeee tam
oj dajże spokój, jeśli jego zachowanie na co dzień nie wskazuje że jest jakimś mega zazdrośnikiem, a to był pierwszy taki "wybryk", to odpuść. Widocznie facetowi zależy na Tobie i chciał zobaczyć czy jesteś szczera ;) Głupie to ale jeśli jednorazowe, to znowu nie ma o co robić awantury.

Gość ałamihsh
jeszcze zachowywal sie jak ostatni cwaniak dzis!! i pytal czy jestem dumna ze do mnie piszą !

Gość ałamihsh
myślicie ze to oznaka tego zemu zależy ? :) bo ostatnio byly rozne spięcia...

Gość eeeeeeeeeee tam
zrób mu karę i poflirtuj z tamtym numerem niech się wk**wi, a później przyznaj się że wiesz że to on pisał z tajnego nr. rozwiązanie najgorsze z możliwych. Facet w życiu nie uwierzy, że wiedziałaś od początku, powie że flirtowałaś nie wiedząc kto to... Ja bym się nie bawiła w takie gierki.

Gość ałamihsh
wiem macie racje mi by nie uwierzył ,powiedziałby ze pisadłam a teraz udaje glupią ,powiedzieć mu wprost ze widziałam ten starter dziś u niego? bo niedługo ma dzwonić..

Gość a ja bym go powkurzała
a ja bym wykorzystala sytuacje i zaczelabym odpisywac na ten numer. pare takich gorących sms-ow a w ktoryms z nich napisz do niego po imieniu (imieniu twojego chlopaka oczywiscie). przed nim udawaj ze nic nie wiesz ze to on tylko go obserwuj. albo jeszcze inny pomysl to moze ty kup starter i tak samo sie z nim pobaw i sprawdz,i ciekawe czy bedzie zadowolony jak sie dowie ze go sprawdzasz.

Gość ałamihsh
wiesz jakbym sie domyślała ze to on to bym pisała i udawała ze nikt do mnie nie pisze,ale myślałam z to jakieś ''koleżanki''mnie wkręcają..i napisałam mu ze jakis nr pisze do mnie,dziś zanim zobaczyłam ten starter to pokazywałam mu smsy od tego nr ,i mówiłam ze chyba ktoś sobie żartuje ze mnie..

Gość a ja bym go powkurzała
zapytaj go wprost po imieniu na ten własnie numer z ktorego pisal,dlaczego sobie jaja z ciebie robi i ze wcale ciebie to nie bawi.jezeli nie ma do ciebie zaufania to jest ci bardzo przykro .

Gość ałamihsh
jak zadzwoni to zapytam...jakos delikatnietzn nie wiem czy go opierdolic czy nie ,bo ten nr ma teraz wylaczony

Gość dfdfdfr
najlepszy pomysł to ostatni post 'a ja bym go powkurzała'

Gość ałamihsh
pewnie oboci tak zeby bylo na mnie..ale dlaczego tak postapil ..

Gość a kto jest na tym zdjeciu?
zrób sobie screna tej rozmowy dzisiaj a pozniej zrob tak jak ktos wyzej Ci radzi - flirtuj i bajeruj go na tamten numer ;) jak Ci nie uwierzy ze wiedzialas to pokazesz mu screny z tej rozmowy ze tak Ci "kolezanki" radzily go załatwic :P ;)

Gość gfj
albo wmawiaj tylko na żywo ze ten ktos do ciebie pisze jakies smsy ciekawe co on na to wtedy no ale pomysl z napisaniem tez jest dobry