Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenkowaa

Powinnam zapytać na początku związku czy facet widzi we mnie żonę?

Polecane posty

Gość zenkowaa

Mimo że mam 21 lat a on jest 4 lata starszy. Po prostu chodzenie z kimś kilka lat a potem w końcu rozstanie mnie nie urządza. Chce wziąść ślub, założyć rodzinę. Powiedział że traktuje mnie poważnie ale nie wiem w jakim sensie mam to rozumieć.

Gość wolna wola sp. z o.o.
nie wiem w jakim sensie mam to rozumieć. zapytaj go co to znaczy wobec tego :D

Gość zdecydowanie powinnaś
jeśli chcesz, zeby spierdalał w podskokach:classic_cool:

Gość dhcxds
Na poczatku to sie lepiej wstrzymaj. Juz bez przesady masz dopiero 21 lat. A gdy mlody chlopak cos takiego na poczatku uslyszy to prawda, ze spierdoli w podskokach.

Gość zenkowaa
A co będzie jak będziemy razem 6 lat tak jak to niektóre pary, potem sie rozstają bo sobą znudzeni, mają zmarnowane ze sobą lata młodości kiedy to mogli sie wyszaleć lub poznać osobę która by chciała zlegalizowac związek w postaci ślubu.

Gość Duchowo Mocny
dorosnij....

Gość zenkowaa
On jest młody jak ma 25 lat? Nie jest wcale taki młody bez przesady. Może zwiać tylko wtedy gdy by mu na mnie nie zależało. Tylko wtedy gdyby był ze mną dla swojego widzi misie a nie z miłości.

Gość zenkowaa
A czemu mam dorosnąć młoda jestem jeszcze na takie rzeczy czy co? Po prostu boje się że mogę sobie zniszczyć życie niepotrzebnie a mozna temu zapobiec.

Gość zenkowaa
Podpowiedzcie mi.

Gość hellenka z okkienka
masz racje, ale zamiast pytac wpros, wyczaj go w roznych sytuacjach

Gość dhgh
po roku zwiazku mozna zapytac a nie po krotkim czasie. ogarnij

Gość zenkowaa
W jakich sytuacjach mam to wyczuć? Podpowiedz mi jakoś. Będę wdzięczna. Podsuń mi jakieś podteksty.

Gość hellenka z okkienka
popros go by dla ciebie cos zrobil. np zawiozl gdzies daj mu wieczor wolny niech idzie na party i wyslij za nim 'szpiega' albo sama zjaw sie tam niespodziewanie. popros by zrobil cos dla twoich rodzicow. sprawdz czy kupuje ci prezenty czy inwestuje w zwiazek. czy pierwszy pisze i jak sie do ciebie zwraca. czy staje po twojej stronie w konfliktach

nawet jesli teraz go zapytasz czy planuje z Toba wspolna przyszlosc to jesli odpowie ze tak to skad wiesz ze za jakis czas mu sie nie odwidzi?piszesz ze to poczatek zwiazku a wiec dopiero sie poznajecie i nie wiadomo jak to sie dalej potoczy takich rzeczy nie da sie przewidziec

Gość zenkowaa
Pisze pierwszy. Nieraz ja to robię.

Gość hellenka z okkienka
chodzi mi czy pisze pierwszy np po klutni

Gość hellenka z okkienka
i sprawdz jak zachowuje sie po pijaku

Gość hellenka z okkienka
na trzezwo ludzie duzo rzeczy ukrywaja. po pijaku wychodzi wszystko z nawiazka

Gość zenkowaa
Jak sie trochę posprzeczamy, jak się ze złoszczę na niego to on wtedy mnie pierwszy przeprasza. A po pijaku to krzyczał na głos że mnie kocha.

Gość hellenka z okkienka
moze stac sie chamski albo brutalny lub lepic sie do kolezanek, moze stac sie prostakiem moze sie wydac ze chce cie tylko przeleciec

Gość Kendra25
Wyluzuj dziewczyno wszystko wyjdzie daj temu związkowi się rozwinąć i zobaczysz już po roku możesz stwierdzić czy cos z tego będzie jak macie byc razem to bedziecie poprostu.

Do Autora. Tak zapytaj ta osobe, pozniej ona popatrzy zdziwiona na ciebie, lub tez obieca ci a pozniej wystawi cie. Wlasciwie to jest uczucie, a nie podpisanie umowy z mozliwymi konsekwencjami. Troche pomylilo ci sie, choc gdybys urodzila sie dwa wieku temu...

Gość zenkowaa
Zamierza mnie przedstawić swoim rodzicom w najbliższym czasie, więc zaliczenie mnie chyba nie chodzi w grę. Wczesniej był w związku z klientką przez 6 lat. Związek się zakończył zdradą z jej strony. Więc mam nadzieje że facet ma nauczkę że chodzenie z kims przez tak długi czas nie ma sensu bo potem związki sie rozpadają.

Wiec po co masz pytac, skoro ma wobec ciebie powazne plany? Ale zawsze mozesz zapytac, jak sobie wyobraza przyszlosc, tylko nie nalegaj. to bardzo wrazliwy temat ;p.

Gość zenkowaa
:(

Gość dziś na pomarańczowo
hahahaha moja droga, zaliczenie też wchodzi w grę. może Cię przecież przedstawić rodzicom, żebyś myślała, że to na serio, a później zaliczyć, olać, a rodzinie i znajomym powiedzieć, że już się nie spotykacie, bo np. okazałaś się jakąś totalną wariatką :D proste? nie szukaj gwarancji, bo marnie skończysz. żyj i ciesz się tym, że poznałaś fajnego faceta, zamiast mu suszyć od samego początku głowę o małżeństwo. i owszem, 25 lat to młody i niechętny żeniaczce

Gość zenkowaa
powiedział że chce byc ze mną na poważnie. Na początku bałam się ze jest ze mną dlatego że chce mnie tylko przelecieć. Zapytałam go. Więc na to pytanie uzyskałam taką odpowiedz. Mam nadzieję że to jest szczere. Zastanawiam się co znaczy to poważnie. Nigdy wczesniej nie byłam w związku.