Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliki

Farbowanie włosów

Polecane posty

Gość poliki

Witam ! Mam na głowie jasny brąz.. chcę wrócić do blondu... znalazłam farbę z rozjaśniaczem SYOSS Professional Performance, Lighteners.. są trzy odcienie - 12 - 0, rozjaśnia włosy aż do 7 tonów, - 11 - 0, rozjaśnia włosy aż do 6 tonów, - 10 - 0, rozjaśnia włosy aż do 4 tonów. jest nie droga (ok. 15 zł) iii zastanawiam się nad jej kupnem.. co sądzicie, może któraś z was już farbowała włosy tymi farbami ??? POMOCY !

Gość mamera
odradzam samodzielne rozjaśnianie... a jeśli już, to wybierz najsłabszą farbę (która rozjaśnia o jak najmniejszą ilość tonów, 2-3). No chyba, e chcesz skonczyc z kolorem kurczaczka wielkanocnego na głowie ;)

Gość mamera
"Stosowanie gotowych rozjaśniaczy zakupionych w drogerii (za kilka - kilkanaście złotych) jest bardzo ryzykowne. To zwykle preparaty silnie działające, które w rękach amatora przynoszą więcej szkód, niż pożytku. Jednolitość efektu - niepewna, odcień ostateczny - nie do przewidzenia, zniszczenie włosów - zapewnione. *Zalety: niski koszt *Wady: niepewność efektu końcowego (kolor nigdy nie będzie taki, jak na opakowaniu rozjaśniacza), rozległe zniszczenia włosów." opinia zamieszczona w artykule nt. rozjaśniania ;)