Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadmtjgatm

znacie jakieś smutne piosenki?!prosze!

Polecane posty

Gość jadmtjgatm

witam! Jakie znacie smutne piosenki?pilne!musze popłakać!

Gość Duchowo Mocny
biały mis dla wsioków

Gość dververvg
niebieska sukienka ŁZY

Gość Dżizasas
Bryan adams -heaven,faith hill-breathe,zagrobelny-spacer po niebie

Gość mikikun
Niedziela jest ponura Moje godziny są senne Najdroższa cieni Żyje licznie małe, białe kwiaty nigdy cię nie obudzą nie tam, gdzie czarne powozy Smutek zabrał cię Anioły nie zastanawiają się nad twoim powrotem Czy byłyby złe Gdybym postanowił przyłączyć się do ciebie? Ponura niedziela Ponura jest niedziela Z cieniami spędziłem to wszystko Moje serce i ja Zdecydowały się skończyć z tym wszystkim Niedługo będą świeczki I modlitwy, które mówią, że wiem Ale nie pozwólmy im płakać Pozwólmy im wiedzieć, że jestem szczęśliwy, że idę Śmierć nie jest snem Dla śmierci zaopiekuje się Tobą Z ostatnim oddechem mojej duszy Będę cię błogosławić Ponura niedziela Śnić, tylko śniłem Zbudziłem się i znalazłem cię śpiącą w głębi mego serca, tutaj Kochanie mam nadzieje że mój sen nigdy cię nie nawiedzał Moje serce mówi Ci Jak bardzo cię pragnę Ponura niedziela http://www.youtube.com/watch?v=jOqiolytFw4&feature=related

Gość smakosh2012
Evanescence - My immortal Within Temptation - Forgiven POLECAM!

Gość mikikun
ponura niedziela nic nie przebije tej piosenki można powiedzieć ze to to hymn samobójców i dlatego na tym filmie facet na koncu popełnia samobójstwo

Gość ajtamu
NAJLEPSZE Przepraszam cie za milosc ma-SHOUT i ZOIL-Dwa slonca-polecam bedziesz wyc jak bobr....

Gość mikikun
Jak wyjasnic niezwykly wplyw melodii? Tane Jackson twierdzi, ze Seress wyrazil swoje wlasne glebokie uczucie rozpaczy tak sugestywnie, ze udzielalo sie ono sluchaczom jego kompozycji. Ogarnieci smutkiem, postanawiali odebrac sobie zycie. Nie jest to tak nieprawdopodobne, jak mogloby sie wydawac. W ksiazce The Secret Power of Musie, David Tame dowodzi, ze muzyka miewa niezwykly wplyw na zachowanie ludzi. Moze powodowac stres i zmiane rytmu uderzen serca, wplywac na procesy trawienne i metaboliczne, ksztaltowac reakcje emocjonalne i intelektualne. W dziejach "Ponurej niedzieli", najbardziej znamienne wydaja sie losy ludzi, ktorzy przyczynili sie do jej powstania. Jej kompozytor, Reszo Seress popelnil samobojstwo w 1968 r., skaczac z okna. Uprzednio mial wyznac, ze juz nigdy nie stworzy zadnego przeboju. Dziewczyna, ktora odtracila go przed laty, takze popelnila samobojstwo. Obok jej ciala znaleziono kartke, na ktorej widnialy slowa: "ponura niedziela.

Przemysław Gintrowski "Tylko kołysanka" IRA "Bezsenni" Ederlezi- dowolne wykonanie ;) Nine OST "In a very unusual way" Republika-" Moja Angelika"

Gość begiebe
Red "Pieces" Hunter "pomiedzy pieklem a niebem" Scorpions "still loving you"

Gość Posłuchaj xxxx
Abba Ojcze "