Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia2020

ZAZDROŚĆ O BYŁE...

Polecane posty

Gość fagrafka
Wiesz co-nie wiem czy to normalne zachowanie, czy nie-ja jestem. Mój facet nigdy nie był w związku, ale wiem, że przede mną miał partnerkę seksualną i różne przyjaciółki... A ja, mam tak głupią psychikę, że czasem myślę o tym, wyobrażam sobie różne sytuacje z jego przeszłości i chce mi się płakać..

Gość normalna pod warunkiem....
Ale dlaczego? Jest czlowiekiem, kazdy z nas ma jakas przeszlosc. Jezeli robisz sobie jazdy dlatego, ze wyobrazasz sobie co on wyprawial z inna, to nie, to nie jest normalne. A przede wszystkim, to nie ma zadnego sensu. Ja bylam w wieloletnim zwiazku z facetem, ktory wczesniej byl moim przyjacielem. Wiedzialam o nim wszystko. Wiedzialam o kobietach, z ktorymi spotykal sie tylko na seks, a malo tego nie bylo. Malo tego, jedna z takich sytuacji miala miejsce u mnie w domu, kiedy to przyprowadzil "przyjaciolke" na impreze i oboje zostali na noc. Ale kiedy zostalismy para, ta wiedza nie miala zadnego wplywu na nasz zwiazek ani na moj stosunek do niego. Byl w gruncie rzeczy porzadnym gosciem, tyle ze z kobietami mu nie wychodzilo. Naprawde nie powinnas sie w to wkrecac. zyc dniem dzisiejszym, bo przeszlosc juz byla.

Gość ememe
eh ja też jestem okropnie zazdrosna o byłą mojego chłopaka ,poprostu szlak mnie trafia jak utrzymują razem kontakt ;/

Gość gość
ja pitole! mam to samo! rozsadza mnie to już od wewnątrz i nie wiem jak sobie z tym poradzić... rzuciłam mojego już byłego chłopaka dla tego faceta i aż żałuję bo te myśli są już nie do zniesienia :( i nie irytują mnie jego wszystkie dziewczyny tylko akurat ta jedna jedyna-ostatnia. i może mi tłumaczyć, że był z nią tylko dlatego że był-że wiedział, że i tak nic z tego nie będzie. nie wiem czy ten związek ma sens... nie wiem... :(

Gość gość
ja jestem zazdrosna a o to ,ze swojej bylej sie oswiadczyl a mi chyba nie chce..i nie wiem co mam myslec...bo skoro byla jest byla to tez nie za dobrze poszlo a ze mna jednak jest