Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jack2522

siostra mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Jack2522

Ciągnie mnie do siostry mojej dziewczyny, nigdy miedzy nami nic nie było, ale gdy spotykam się z moją dziewczyną to bardzo chce aby spotkać jej siostrę. Już na początku gdy ja poznałem , cos w niej było takiego co sprawiało ze po prostu pragnąłem ja dotykać i nie wiem, przytulić się. To są dwie różne osoby Moja dziewczyna; -cicha, spokojna, ma techniczny, ścisły umysł, studiuje budownictwo- troszkę dziewczyna taka z polibudy , nie maluje się, bardzo wierząca, z sexem czeka do ślubu, jest bardzo wierna osobą, nie krzywdzi innych, ma idealny charakter bardzo uległa, stara się nie kłócić, a gdy ja się gniewam stara się mnie przepraszać, troskliwa Jej siostra -jest młodsza od niej, studiuje prawo, musze przyznać ze jest dużo ładniejsza od mojej dziewczyny, jest śliczna i wie o tym, często prowokuje, patrzy się perfidnie prosto w twarz i śmieje się później gdy staram się uciekać wzrokiem, ma podły charakter, często krytykuje, mam momenty że chce się kłócić i szuka jakiegoś powodu, często wpada w szał furię, bardzo dba o siebie, w sumie ciągle jest na diecie itp. Nie jest dziewica, często gdy siedzimy ciągle podejmuje tematy sex-u wtedy moja dziewczyna trochę się krepuje. Miała dużo facetów, głównie przelotne znajomości i kochanka starszego o 18lat, wszystko mówi mojej dziewczynie, i jest ateistka Nie wiem czemu ale bardziej ciągnie mnie do jej siostry. Tylko ze wybrałam ja bo wiem ze tamta nie umie być wierna, a ja nie mógłbym się nią dzielić. W ogóle nie wiem co robić, moja dziewczyna chce się zaręczyć a ja nie wiem czy ciągnąć to czy starać się o tamta głupie pytanie ale która Wy byscie wybrali, jaki typ kobiety jest lepszy

Gość ajtamu
POCZYTAŁ NA GLOWNEJ STRONIE ONETU TEN SAM TEMAM I WAŁA TERAZ ROBI Z SIEBIEW;-)))BUHAHAHAH

Gość dddarrria
Kolejny facet który patrzy tylko na to by przeleciec. Gwarantuje Ci że z tą drugą raz się prześpisz i nic więcej z tego nie będzie. A jeśli kochasz( choć to mało prawdopodobne bo pragniesz innej ) swoją dziewczynę i widzisz w tym związku sens to niczego nie zmieniaj. Chyba ze popęd az tak bardzo tobą rządzi

Gość jeebaka
z dziewczyna zostan a jej siostre cichcem ruchaj. tez tak kiedys robilem i bylo git.