Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa gęś

śląsk - poszukuję bardzo dobrej krawcowej

Polecane posty

Gość różowa gęś

Hej! Ponieważ nie mogę znaleźć w żadnym salonie wymarzonej sukni ślubnej, postanowiłam powierzyć uszycie jej krawcowej. Niestety wiem, że jest to dość ryzykowna sprawa, dlatego chciałabym zapytać, czy ktoś z Was może polecić mi naprawdę dobrą krawcową na śląsku? Chodzi o wierne odwzorowanie sukni ze zdjęcia. Widziałam efekty pracy niektórych krawcowych specjalizujących się w szyciu sukien ślubnych i wiem, że często efekt koncowy ma się nijak do wzoru. Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)

Gość różowa gęś
Gliwice i okolice :) Mogą być i Katowice, Zabrze, Ruda Śl, Bytom, Tychy, Rybnik.. Gdziekolwiek w okolicy, byle krawcowa na medal ;)

ja szyję w Jastrzębiu Zdroju... zaniosłam krawcowej zdjęcie (czarno białe), a ona wiedziała z jakiego materiału to powinno być uszyte i moim zdaniem pełna profeska :) efekt dopiero będę mogła ocenić w kwietniu (wtedy mam ślub).No ale możesz pooglądać na ich stronie suknie jakie szyją :) www.suknieamelia.pl

Gość różowa gęś
madziamadziamadzia, bardzo dziękuję, rozejrzę się na tej stronce. :) Masz szytą suknię na podstawie jakiegoś konkretnego wzoru ze zdjęcia? Możesz wstawić link? :)

Gość Miałam od Marzeny
Z Mstowa, to niedaleko Częstochowy. Znajdziesz namiary przez google (suknie, Marzena Mstów). Babka naprawdę ma talent do szycia no i w miarę nie zdziera.

Gość różowa gęś
madziamadziamadzia - bardzo ładna sukienka, też wolę taką bez świecidełek i bez koła. :) Zorientuję się też w ofercie pani Marzeny z Mstowa, chociaż to troszkę daleko :( Najchętniej zobaczyłabym dzieło danej krawcowej i zdjęcie sukienki, na której się wzorowała. Jakbym miała takie porównanie, to na pewno ułatwiłoby mi to dokonanie wyboru. Powiedzcie, czy tylko ja tak świruję z sukienką, czy wszystkie tak macie? Bo choć ślub dopiero latem, to przyznam, że zaczyna mi to spędzać sen z powiek..

Gość Miałam od Marzeny
Wszystkie świrują, nie martw się, nie ty jedna. Akurat ta Marzena ma dość duży wybór zdjęć i ja bym ci polecała obejrzeć właśnie te zdjęcia, może coś ci się spodoba, przecież nie musisz u niej szyć, jeśli dla ciebie za daleko. Z drugiej strony, moja sukienka kosztowała 1800, to przy tej cenie koszt paliwa, żeby podjechać i zobaczyć, to już nie są jakieś wielkie pieniądze. Ale wiedz, że kiecka jest najważniejsza, bo to ty w niej jesteś. Powodzenia na nowej drodze ;-)

Gość Miałam od Marzeny
Oczywiście zdjęcia na jej stronie internetowej.

Gość różowa gęś
Właśnie zerknęłam na ich stronę. Napiszę maila do nich, bo suknie rzeczywiście wyglądają na dobrze wykonane, chociaż fasonem nie trafiają w mój gust :) Jeszcze raz dziękuję za pomoc :) Czy któraś z Was korzystała z usług salonu sukien ślubnych Anna w Gliwicach? Na stronie jest informacja, że sami też szyją, tylko nie wiem czy tylko swoje projekty czy tez pod "widzimisię" klientek ;)

Gość różowa gęś
Czy któraś z Was wie czy dobrze szyją suknie w Paniówkach? Mają dostępne swoje suknie, ale z tego co słyszałam też szyją. Przydałaby mi się opinia na temat tego czy dobrze szyją i czy dużo liczą. :)

Gość gość
Ja szyłam na wrzesień w salonie na dworcu w Zabrzu, śliczną suknie uszyła mi pani Agata:) i cena tez nie za wysoka mogę podesłać tel.

Gość gość
Hej Ja szylam u krawcowej w Tychach suknia idealna taka jaka chciałam. Pani jest w branż ślubne od kilkunastu lat i pracuje w salonie ślubnym ale ma swoja pracownie i szyje połowe taniej niż w salonach bo niema dużej marży. Pani Ela szyje ze zdjęcia, można wyslac na e-maila i wyceni suknie ja tak robiłam Szczerze polecam. Poszukajcie salonikkrolewny.eu Marta

Gość gość
Ja szyłam sukienkę na wesele na Dworcu PKP w Zabrzu, super wyszło, mogę polecić z czystym sumieniem telefon do zakładu 32-307-55-00

Gość gość
Zlecę uszycie sukienek, sukni i innej damskiej odziezy. Ceny sa atrakcyjne bo do 150zl. Jestem prywatna krawcowa, jest mozliwosc spotkania sie na zywo. Pytania prosze kierowac na email: Docia-321@wp.pl

Gość gość
Zlecę uszycie sukienek, sukni i innej damskiej odziezy. Ceny sa atrakcyjne bo do 150zl. Jestem prywatna krawcowa z gliwic, jest mozliwosc spotkania sie na zywo. Pytania prosze kierowac na email: Docia-321@wp.pl