Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Testo

Pomogę Wam

Polecane posty

Gość Testo

Cześć Słuchajcie jestem biednym człowiekiem bez rodziny i znajomych. Nie mam dziewczyny a za mną już 30 lat na karku. Co z tego, że mam sporo kasy jak nie mam co z nią zrobić. Samochody, wycieczki i domy już wszystko było i nie mam po prostu co robić w życiu. Jestem nieszczęśliwym człowiekiem. Z racji tego, że chciałbym sprawić komuś przyjemność i uszczęśliwić go dziś rozdam sporo kasy 5 szczęśliwym osobom. Piszę na prawdę.. Zgłaszajcie się i powodzenia.

Gość trararara
srali muchy wiosna będzie... Panie kolego- za moją część jedź Pan do najbliższego schroniska dla zwierząt i złóż darowiznę:)

Gość Jurek Ogórek i pietruch grucha
hah a ja jestem taki sam do dupy jak ty o ile to prawda i do tego nie mam kasy, a mój jedyny majątek starego grata musiałem sprzedać i dziękuje bogu, że ktoś go kupił to jakoś jeszcze przeżyje 3 miechy :(

Gość 654ewsrty
jasne:D nie jeden tu taki byl...

Gość Testo
Ja się zatraciłem w pracy. Rzuciłem po prostu wszystko co miałem. Teraz ponoszę tego konsekwencje.

Gość tri biale kania
wykup konie z ubojni - dobry uczynek zrób coś dla zwierząt a nie czaruj

a mowią, że szczęście zależy od kasy...widać nie do końca to prawda.

Gość samotnicastara
pomoz mi znalezc prace!

Gość Testo
Nie głupi pomysł z tym schroniskiem.

daj spokój ze schroniskiem wielu ludzi żyje gorzej niż te zwierzęta, nauczmy sie szanować ludzi, a potem zwierzęta.

z ciekawości co robisz, że masz sporą kasę ?

Gość Testo
Najgorsza jest samotność.. Nie mam co robić całymi dniami. A ciężko jest tak po prostu wyjść do ludzi. Bo gdzie pójdę?

Gość a co kogo obchodzą ludzie
mają ręce, nogi i mózgi, a jak im się nie chce uczyć, a potem do roboty iść, to żyją, jak żyją a zwierzaki są bezbronne i niesamodzielne

no nie do końca jest tak jak mówisz, ja mam wykształcenie i doświadczenie i z dnia na dzień podziękowali mi w pracy jak śmieciowi, poprostu powiedzieli, że dzisiaj jest mój ostatni dzień ot tak z dupy, a o pracy mogę pomarzyć od 2 tygodni wysyłam po 20 cv dziennie i zero odpowiedzi :(

Gość trararara
tak, jestem za pomoca zwierzętom- one cierpią tylko przez nas, ludzi! Psy pracują dla ludzi, koty, konie- są specjalne terapie ze zwierzętami pomagające ludziom. Człowiek może być kowalem swego losu- zwierzę już niestety nie.

Gość Podolanka
Ludzi juz dawno znienawidziłam, a zwierzątka kocham całą sobą.

Gość trararara
przegłosowaliśmy- pomóż zwierzętom:)

kiedyś zwięrzęta żyly w dziczy to i teraz mogą, jeżeli uważacie, że one mają takie same uczucia jak ludzie to jesteście głupcami. Najlepiej wykup wszystkie świnie i krowy z ubojni...

Gość styudentka
moze mi pomożesz, brakuje mi na czesne a.kysz@interia.pl

Gość trararara
sam żyłeś w dziczy- to też możesz. Chyba jednak masz kiepskie to wykształcenie chłopcze- doucz się i może twedy będziesz lepiej sobie radził. Ostatecznie możesz porobic w Biedronce na kasie. Bezdomne, okaleczone zwierzę już NIE

Gość kpicie sobie chyba..
odwiedź dom małego dziecka w swoim mieście. zwierzę nie myśli, co za tym idzie będzie mu obojętne czy dostanie karmę czy gotowane mięso.

Gość Testo
Wpłacę i co? Problem nadal będzie. Ze mną i moją samotnością.

Gość trararara
a kto urodził to małe dziecko? człowiek? Żeby pomagać dzieciom należy zmienić prawo- przyspieszyć adopcje. Żadne jednorazowe darowizny nie pomogą w przypadku "domu małego dziecka". tak na marginesie chciałam oddac dwa wory zabawek i prawie nowiutkich ubranek- typu kurtki i płaszczyki dziecięce- to się dowiedziałam, ze mam z tym wypierd.. bo oni przyjmują tylko z metkami, nowe.

Gość trararara
Młody jeszce jesteś, wpłać na schronisko i zapisz się na jakiś kurs- odżyjesz a potem samo pójdzie z górki, zobaczysz:)

Gość trararara
kurs rysunku, fotografii, kurs czegokolwiek byleby Cię interesowało- pozagłębiaj się w temat i samotność stępieje- oprócz tgo, ze poznasz ludzi

Gość Klaudyna Kraków
Może pomożesz mi i wyciągniesz mnie z tego szamba? Klaudyna14101@wp.pl

nie gadam z tępakami dla których zwierze jest ważniejsze od człowieka idzcie ratować zwierzęta żal mi was, pewnie sami w życiu żadnemu zwierzęciu nie pomogliście.

Gość a co kogo obchodzą ludzie
głupcem to jest dorosły, sprawny i zdrowy mężczyzna bez roboty :O spadaj, a nie żebrzesz u autora i jeszcze ludzi wyzywasz trararara :)

Gość a nam żal ciebie
bezrobotny frustracie siedzący po nocach na FORUM DLA KOBIET :D kłopoty z tożsamością seksualną też masz?

Gość Testo
Porażka. Polska mentalność. Jak czytam większość topiców to widze tylko flame i kłotnie albo jakieś głupie teksty. Znikne z tego kraju niedługo coś tak czuję.