Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Testo

Pomogę Wam

Polecane posty

Gość Jurek Ogórek i pietruch grucha
właśnie Polska mentalność dlatego polakom nie warto pomagać i szanować szczególnie takich co wolą psy od ludzi.

Gość mnie też przeraża to dla
jak wielu osób zwierzęta są teraz ważniejsze niż ludzie... wiadomo, że zwierzęta też są ważne, ale jednak ludzie to ludzie... przeraża mnie to przeraża... jak będziemy się tak wzajemnie nienawidzić to długo już ten świat nie pociągnie.

Gość Klaudyna Kraków
Jesteście w większości żałośni. Człowiek ma dobre serce a wy mu tak odpłacacie? Pięknie

Gość Testo
Ja pisałem o tobie, Jurek Ogórek :O Wyjdź stąd z tymi prymitywnymi tekstami i atakowaniem Pań.

Gość do Klaudyny
spintalaj żebraczko

jeżeli to nie prowo to lepiej wyjedz za tą kase na jakieś porządne wakacje !

Gość Testo
Ja już skończyłem. Tam na górze to nie byłem ja.

Gość no i dupa a koleś chciał
wyrwać kilka dupeczek na biednego, samotnego misiaczka z górą kasy :D a wy tu o jakichś zwierzakach :D zue kafe, zue :classic_cool:

Gość trararara
Jurku idź lepiej spac, z ranka do pośredniaka- są ponadto agencje pracy tymczasowej- zahacz się gdzieś przy produkcji. Siedzisz na necie i bąki zbijasz. Mój pies jest wartościowszy, bo on pracował wiesz? szuka narkotyków na lotnisku i nigdy nie narzekał. jak widzisz jesteś bardziej leniwy niż zwykły kundel stróża nocnego. Nie wspomnę o psach ratowników. Typowy roszczeniowiec-daj daj daj. A weź sobie zarób. Pomagajmy zwierzętom! Jurek płacze - a na internet ma.

na tym forum siedzą żałośni ludzie w większości zawistne brzydkie kobiety na utrzymaniu męża kwiczą cały dzień o pierdołach i myślą, że w życiu bardzo dużo osiągneły, ale pamiętajcie, że wszystko sie może szybko odwrócić nawet sie tego nei spodziewacie.

Gość no i dupa a koleś chciał
jak Jureczkowi żal dupę ściska, że on nie nadaje się nawet do utrzymywania żony :D idź już, chłopie, to jest forum dla kobiet, wyrwać chcesz jakąś? bez pracy i kasy? :D

jak już pisałem koło sie kręci dziś ja jutro ty, przypomnisz sobie tutaj na sieci możesz sobie być kim chcesz, ale w realu kim jesteś ?

Gość już pa pa Jureczku
nie dotarło? 💤