Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi zrobisz jak mnie złapie

Jestem beznadziejna i nie wierze,że to pisze

Polecane posty

Gość co mi zrobisz jak mnie złapie

Ja juz nie wiem, ale zachowuje sie jak dewotka jakaś... Dziewczyny jak sobie poradzić z tęsknota do byłego? bylismy ze sobą prawie 6 lat, miał być ślub, były plany itd. miłość mojego zycia. Wiem napiszecie czas leczy rany, ale ja nie potrafię o nim nie mysleć mimo to,że jestem juz w innym związku to nadal myślę o tamtym...może za szybko weszłam w nowy związek? nie wiem myslałam,że w ten sposób sie pozbieram, ale to nic nie dało...myslę, a tamten by to zrobił tak, a było siak... nie wiem zwyczajnie juz nikogo nie pokocham- nie umiem, co z tego może minać pare lat a jak i tak nie zapomnę, więc moze lepiej jak bede sama

Gość szkoła óczy
poszukaj sobie znaczenia wyrazu "dewotka".

Gość tonacy statek....
trzeba bylo nie wchodzic w zadne nowe związki, bo teraz dajesz dupska komus kogo nie kochasz... jak mozna sie tak nie szanowac

Gość Robert z Wałbrzyhofa
I klepiesz za niego pacieże? :o

Gość krakuska ;)
w końcu zapomniesz, głowa do góry

Gość genowefffa
Przestań porównywać obecnego do byłego. Po co? Każdy człowiek jest inny, i każdy inzcaej postępuje. I przestań sobie wmawiać, że już do końca życia będziesz kochać byłego, no chyba że chcesz go kochać nieszczęśliwą miłością do końca życia.

no mnie tez to dziwi troche , to co przezywasz . Skoro tesknisz za bylym , to nie bez powodu jest przeciez ex-em. Musialo sie Wam nie udac,cos musialo zawazyc na zwiazku, ze doszlo do rozstania. Ciagle myslenie- co on , by zrobil jest chore , bo realnie patrzac, tesknisz za czyms niedoskonalym , niepelnowartosciowym. Gdyby zmarl twoj ex(tfu tfu tfu) , rozumialabym gloryfikacje cnot jego. Ale tak -masz chore( chyba) postrzeganie przeszlosci?😭 Bo jak inaczej wytlumaczyc , cierpienia po czyms ,co bylo niesatysfakcjonujace latami? Szkoda , ze tkwisz teraz w tym zwiazku, jak jestes tak" schorowana" tamtym. Moze powinnas zostac sama ze soba, uporac sie z demonami przeszlosci , a dopiero po tym, zawracac komus swiat SOBA? Tak czy inaczej -smutna masz sytuacje .Wspolczuje Ci :-(