Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hijjacyntka

Mam dość nabijania się z mojego minibiustu :(

Polecane posty

Gość Hijjacyntka

Dlaczego ludzie nie mogą zaakceptować tego, że się różnimy? Trudno, nie mam piersi. Od pewnego czasu mam gdzieś to, jak wyglądam. I tak nigdy nie będę "extra sexy laską"... Jestem sobą i nie zamierzam za to kogokolwiek przepraszać...! Naprawdę, to żalosne, naśmiewanie się z rozmiaru piersi. Przecież nie ma się na to wpływu! Ostatnio pewna koleżanka zacżęła mi dokuczać. Że mnie to dobrze, bo nie muszę staników kupować, co za oszczędność. Ona ma oczywiście wielkie /melony/, które non stop eksponuje. Piersi się jej wręcz "wylewają". Ona uważa, że to sexy... Kiedy odpowiedziałam, że ja jej nie wypominam "dziwnej twarzy" to mnie zwyzywała od chamek i szmat. Ale na serio ona ma zeza, bardzo duży i garbaty nos, który jej wręcz "zasłania" usta...

Gość Hijjacyntka
Sam jesteś "puka".

Gość lubisz w pupkę
miało być :P

Gość parsknąłem smiechem
po przeczytaniu tego posta:classic_cool:

Gość Hijjacyntka
No jasne, że to śmieszne. "Hahaha, ona ma małe cyce, do gazu z tym potworem!"

bycie sobą jest najważniejsze. Samoakceptacja też. Nie możesz dać poznać ze Cie takie komentarze dotykają, bo ludzie widząc ból nakręcają sie bardziej na złośliwości. A dystans do siebie i żartobliwe podchodzenie do swoich "wad" które wypomina Ci otoczenie jest objawem kurtuazji. Najlepiej dodaj jakiś neutralny komentarz który utnie temat w zarodku.

koleżanka eksponuje co ma najlepszego ty pewnie też coś takiego u siebie znajdziesz, może zgrabne nogi, ładną twarz, a może zafunduj sobie inna fryzurę, naprawdę są większe problemy niż małe cycki,

Gość co do małych piersi
też miałam ten problem w podstawówce, okrzyki deska, z przodu deska z tyłu deska;p ale to tylko pare chłopaków, Ci inteligętniejsi na poziomie nie nabijali się w liceum problem juz zniknał i na studiach też, nikt się nie nabijał! rada - kupienie sobie stanika push up... ale np po wakacjach czy jak zmienisz szkołę tak zeby nie było widac nagłej różnicy w rozmiarze ILE MASZ LAT?

Gość co do małych piersi
co do koleżanki i nie tylko osoby zakompleksione tak naprawde wytykaja wady innych wiec wspołczuj w głebi kolezance, i nie przejmuj się jej uszczypliwosciami

Gość Hijjacyntka
Naprawdę staram się obojętnie podchodzić do tego... Ale krew czasem mnie zalewa... Kiedyś dostałyszmy w szkole takie ulotki ze sposobami badania piersi pod kątem guzków, to ONA wyrwała mi ulotkę, bo przecież na co mi to... nie ma czego badać. Dodam, że nie noszę A tylko B. Ona chwali się, że musi zakładać już F... Na prawdę, nie rozumiem tego zamieszania wokół piersi... Żeby TO było najważniejszą cechą u kobiet? :o

Gość mariner
Ja lubie male piersi :) Brzydze sie melonami. Idealem dla mnie jest rozmiar B i ksztalt jak u nastolatki :) Nie martw sie :) jak to mowia :kazda potwora znajdzie swego amatora:) To nie jest zlosliwosc ale pocieszenie.Sa faceci co ich podniecaja maluskie cycuszki.Trzeba takich szukac :)

Gość Hijjacyntka
Opinia mojego kolegi: mam fajny, okrągly tylek i ładną buzię :P W co raczej nie uwierzę, bo mam doopę wielką jak Jennifer Lopez (co moja ulubiona koleżanka też raczyła mi wytknąć, mówiąc, że to wcale nie podoba się chłopakom). Twarz raczej przeciętna. Mam bardzo bardzo jasne oczy, ktoś nawet je nazwał "hipnotyzującymi" :) I ponoć ładne włosy, gęste, jasnorude. Mam 18 lat.

Gość mariner
Ona po prostu ci zazdrosci i mja niska samoocene wiec wybrala sobie ciebie na ofiare aby sie dowartosciowac.Olej ja i nie reaguj na zaczepki .Czasem powiedz jej cos zlosliwego ze na temat tego ze cyckiem moze zabic swojego faceta lub ze chyba prze te warstwe tluszczu nie czuje nic poza laskotaniem wiec jest wybrakowana :)

Gość mariner
Nie masz powodow do kompleksow .Mnie sie podoba pupa J,Lopez.Jest jedrna i pobudza ma wyobraznie gdyz lubie takie pupy w czasie brania kobiety od tylu. Jest rzokoszna pod dotykiem dloni bo jedrna i umiesniona MNIAM !

Gość Hijjacyntka
mariner, jesteś cudowny 😘

Gość mariner
NADWRAZLIWA JESTES ! Olej te melony i wiedz ze tzreba miec chory i zboczony zmysl estetyczny zeby biegac za melonami. Kobieta powinna byc nozrmalnie zbudowana z drobnym tluszczykiem i zgrabna jedrna pupa ,ktora z przyjemnoscia sie dotyka i chwyta. Uwazam ze dla mnie bylabys idealem :) tak ze glowa do gory i patrz z wiekszym optymizmem na zycie :)

Gość masz piegi
?

Gość taka jedna hmm
ja też mam małe piersi i nie jest to moim kompleksem co prawda gdybym miała trochę większe nie obraziłabym się ale nie przejmuję się tym bo bez tego też podobam się facetom i Ty jak widać też a ta pseudo koleżanka nie wiem czym się tak podnieca wolę mieć swoje niż dojarki... może zamiast mózgu te cyce dostała hehe a tyłek oczywiste że lepszy sterczący niż płaskodupie :) faceci lubią takie tyłeczki :)

Gość mariner
Hijjacyntka :) Cudowny to ja jestem dopiero w akcji :) ale mysle ze powinnas sie polubic ,taka jak jestes i puszczac kolo uszu glupie teksty niedowartosciwanej wszy ! bo co mi sie wydaje ze wyczula ze moze cie terroryzowac swoimi glupimi tekstami. Nie daj sie i palnij jej czasem cos od siebie ze niby moglaby sie czesciej myc bo te melony to z pewnosci sa problemem higienicznym itd itp JAK TO MOWIA : SA GUSTA I GUSCIKI.:)

Gość taka jedna hmm
olewaj ją to niedowartościowana idiotka mądrzy ludzie nie mówią takich głupich tekstów jeszcze o cyckach jakby to było najważniejsze co z tego że ma wielkie cyce jak ma brzydką mordę a poza tym żeby jeszcze były duże zgrabne ale nie wielkie komu taka dojara potrzebna... zawsze możesz jej powiedzieć że garbi się bo ma z przodu przeciążenie

Gość Hijjacyntka
Bardzo wam wszystkim dziękuję :) Nie miałam takiego kompleksu, dopóki nie doszła w I liceum do nas ta przemiła kolezanka... Piegów nie mam, pryszczy też nigdy nie miałam, mam gładką cerę :P Szukałam zdjęc tzytzów w necie :P i ja mam coś takiego: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbw1L7xTE7pLsxH2GbL3oRQgXz6R3-teoRcOaI_FTNaUngKxhgYUtFj7At Za to ona: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24918/1278666597.jpeg i nosi niewiele mniejsze dekolty, za to nawet ma zachowanie poprawne ;)

Gość mariner
Mniam ! juz twoje gryze ! w uniesieniu!:)

Gość ale ty jesteś gupia
masz takie piersi i śmiesz twierdzić, że "trudno, nie mam piersi" kurwa ty chyba minibiustu nie widziałas!!

Gość mariner
do Hijjacyntka Z jakiego miasta jestes ? Ja z Poznania :)

Gość Hijjacyntka
Ona ma jeszcze wieksze niż Węgrowska, poza tym ja mam nieco szerzej rozstawione :( Więc nie robi mi się ta "kreska"...

Gość taka jedna hmm
czyli masz pewnie takie jak ja 75B to są bardzo ładne i zgrabniutkie cycuszki :) powinnas się cieszyć że masz takie ładne a nie wielkie dojary... okazuje sie ze koleżanka za dużo w głowie nie ma więc się tym zupełnie nie przejmuj :)

Gość to ja ci powiem
baba bez cycka to chłop ,dupa jak jennifer lopez obrzydlistwo .Większośc facetów uwielbia duże piersi więc niestety ale pogódz się z tym ,że nigdy nie bedziesz sexi