Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatttna

ZARA- kupujecie tam ciuchy? jesteście zadowolone?

Polecane posty

Gość delikatttna

cześć, kobietki;) zacznę od tego, że nie mam za dużo forsy na ciuchy...mam kilka ubranek z h&m, c&a i reserved...teraz dostałam awans w pracy i chciałam kupić klika nowych ciuszków, a że każdy zakup rozważam:) pochodziłam po sklepach i zrobiłam "rozeznanie"...w sklepie Zara jest teraz wyprzedaż i widzialam jedną ładną marynarkę, fajne spodnie i dwie koszulki... zastanawiam sie czy kupić? czy w tym sklepie jest dora jakość ubrań?:) bo fasony mają piękne

Gość myszellyna
Jakościowo to dobre ubrania, gorzej z cenami :P Ale jeśli są przeceny myślę, że warto coś kupić, mam kilka ciuchów z Zary i nie ma porównania z tymi z tańszych sieciówek.

Gość delikatttna
ojjj...ja tak normalnie to nawet tam nie wchodzę;) z reszta mało ciuchów kupuje ale teraz mam "na wydanie" 400 zł ... i pomyślałam, że fajnie mieć porządny żakiet i jeansy... żakiet kosztuje 129 (z 300), jeansy 79 (z 199)

Gość swoja droga..........
ja zare bardzo lubie, jakosc dobra,ale te ceny............. mam tylko kilka ubran zary z przecen - bluzki - ale je lubie

Gość kokoszka83
te ceny co podałaś są atrakcyjne zara ma okej rzeczy mam płaszczyk z zary, dobra jakość wykonania

Gość myszellyna
W takim razie jeansy to taniocha, żakiety tyle kosztują, więc warto zainwestować te 130zł na Zarę. Ja bym kupiła :)

Gość delikatttna
chyba mi pomogłyście i dziś podjade sobie po te rzeczy:) te jeansy to te: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163021/446525/DENIM%2BANKLE%2BWITH%2BZIPS są z takiego grubego jeansu, i nie są aż tak wąskie na dole;) a żakiet: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163009/469523/FALSE%2BPLAIN%2BJACKET

Gość cnmse
Po przecenie możesz kupic, ale za normalna cenę nie radzę. Kupiłam sobię kurtka. Zwykła taka niby puchowa w zebre za prawie 400 zł (w innym sklepie byłaby za max 200) kolor spierał mi sie od pierwszego prania (!) a prać trzeba co chwilę jak w połowie biała...

Gość kobeita rzeczowaaa
te jeansy wygladaja jak niemcy nosili w latach 80 :P

Gość nie to sklep dla
bogaczy

Gość oasisjha
No więc zara ma rzeczywiście fajne fasony (niestety te z przecen teraźniejszych nie bardzo mi podchodzą) ale wg mnie jakoś już nie jest taka super zwłaszcza w parze z cenami tych ciuchów. Jednak myślę, że jakość jest zdecydowanie lepsza od c&a czy H&m. Ja mam z zary bluzkę i tunikę. Bluzka całkiem niezła, wciąż ma ładny, intensywny kolor. Niestety z tuniką juz nie tak dobrze. Za to mąż ma dżinsy z zary i ma juz je ponad 2 lata i jeszcze nie zaczęły się przecierać a często ich używa. Mimo to ja osobiście wole kupować w niewielkich sklepikach gdzie sprowadzają nowe niesprzedane ciuchy markowe. szczególnie lubię ville. Może to nie jakaś super wysoka półka ale jakość wg mnie lepsza niż w zarze. A kupuje je znacznie taniej niż w zarze są promocje.

Gość myszellyna
Potwierdzę z tą kurtką, ja też kupiłam w Zarze w zeszłym roku. Zamek rozpierdzielił się po tygodniu, wymienili mi egzemplarz. Natępny poszedł po dwóch tygodniach :o Nie oddawałam już tylko poszłam wymienić zamek u krawcowej. W tym roku ją uprałam (pierwszy raz od roku, bo jest granatowa i nie brudzi się tak bardzo) - farba puściła mi na korpusie, tragednia. Newa ewa.

Gość delikatttna
ja się nie znam za bardzo na firmach i ciuchach:( mimo, że mam 22 lata, to najpierw mieszkałam w bardzo miałej wiosce, ciuchy nosiłam głównie po kuzynkach z niemiec, a po wyprowadzce- wiadomo- czesne, czynsz, itd...jak miałam "nadwyżke" gotówki to rodzicom posyłałam...ale teraz dostałam awans i będzie dobrze:) chciałąm kupić sobie coś "na start" w nowej pracy- i myślałąm własnie o tych rzeczach;)

Gość delikatttna
ale wiem, że wśród was są modne dziewczyny, które znają sie na modzie i znają różne firmy, dlatego się chciałam doradzić, a kto pyta nie błądzi;)

Gość myszellyna
Ja absolutnie nie jestem modna, łazić po sklepach i śledzić nowinki modowe to dla mnie udręka nie z tego świata :D

Gość fąfafine
ciuchy w zarze sa ladne, maja modny krój jesli jest przecena to warto jakosc też dobra , nie widziałam przynajmniej ja nigdy badziewia u siebie w mieście w galeriach chyba że inne sklepy gdzies w Polsce

Gość taka jedna hmm
mam bluzkę z zary i sweterek i są naprawdę bardzo dobrej jakości bluzka wygląda jak nowa choć prana już nie raz... sweterek troszkę widać że już nie taki nowy ale z innego sklepu na pewno byłby w gorszym stanie więc po przecenie na pewno warto tym bardziej że ceny które podałaś są naprawdę dobre

Gość LLuuiiSSaaaaaaaAA
Z czuystym sumieniem moge polecic zare, ciuchy super jakosciowo...moj maz ma garnitur kilka koszul buty, krawaty,paski ze 3 i jest bardzoo zadowolony-niestety ceny maja straszne jezeli nie ma promocji szczegolnie meskich eleganckich rzeczy.Dla siebie tez kupuje i jestem zadowolona, dziecko to samo :) wiec napewno warto pozdrawiam

kupuje tam ,gdzie mi się coś podoba .Jakość ciuchów z zary? średnia ,ceny dosyć wygórowane bo za marke się płaci ,ale jak mi się podoba to kupuję.

Gość nokhsaewka
Kupiłam przed świętami płaszcz za 600 i sukienkę za 200 zł dzianinową bez rękawów która miała przy szyi ozdobne kamyki ubrałam 1 raz i mąż zauważył że dwóch brakuje no i czekam na reklamację. Jak bylam na Kanarach to tam w zarze jest taniej .