Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość supernudziara

Ciąża zaraz po poronieniu samoistnym

Polecane posty

Gość supernudziara

hej dziewczyny pewnie wiecie , że nie raz tu zaglądam pytam dziewczyny o porady teraz pisze sama ponieważ 19 listopada poroniłam 5 tyg ciąże było to poronienie biochemiczne wszystko samo sie oczyściło straszny ból martwiłam się płakałam byłam załamana po prostu , ale wiecie co w grudniu spóźniał mi się okres złe się czułam i dzień przed wigilia kupiłam test po 30 sek pozytywny nie cieszyłam się już tak bo sie bałam nikomu nie mówiłam .po 2 tyg poszłam do lekarza zobaczyłam pęcherzyk lekarz kazał przyjść za tydzień czy będzie echo serca w tym czasie czytałam dużo w internecie na temat modlitwy i straty dziecka i trafiłam na modlitwę do św Dominika i o pasku który się nosi przez cala ciąże i odmawia się modlitwę do św Dominika a wiec ja napisałam do sióstr e maila z tym co mi sie stało i o modlitwę za mnie i moje dziecko po tyg dostałam list z modlitwa i pasek który nosze cały czas dzidzia sie rozwija teraz jest 8 tydzień 3 dzień ciąży małe ma 17mm , a ja teraz mam nadzieje , że teraz nam jest to dane. Napisałam dla tych , które miały problem i poroniły .Ja owulacje miałam kilka dni po krwawieniu gdzie myślałam , że teraz mam dni niepłodne

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować