Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kciuk jem

DLACZEGO FACECI TACY SĄ?...........................

Polecane posty

Gość kciuk jem

nie przywiązuja wagi do detali, nie pamiętaja o rocznicach, nie obchodza urodzina prezenty kupuja na ostatnią chwile w rossmanie....... dlaczego?...

Gość bo są nieuczuciowi
i są naturalnymi egoistami🖐️

Gość krzysioo
a dlaczego kobiety nie chca sie ruchac?

Gość sir Smerf
bo za często walą konia a to powoduje skleroz

Gość kciuk jem
ja chcę czesciej niż on.

Gość mikikun
poczytaj jej książki to zrozumiesz _Angelis_Barbara_de_-_Sekrety_kobiety Sekrety mężczyzn, które powinna znać każda kobieta

Gość hwdpxx
''faceci nie przywiazuja wagi do szczegolow tacy sa i tego sie nie zmieni oni mysla ogolniej my kobiety wszystko rozkladamy na czynniki pierwsze. pamietamy o szczegolach'' super więc jestem dziadem popierdoliło was czy co każdy jest inny i przypisywane cech facetom może być baba nie rozumiem w ogóle uogólnianie do gatunku płci zawodu no kurwa ludzie są różni niezależnie od grób do których należą czy do których można ich zaszufladkować

Gość kciuk jem
tradycyjnie jem kał :classic_cool:

ale o co wam chodzi baby? czy to takie wazne zeby pamietac o urodzinach, o rocznicy slubu generalnie o datach? chyba wazniejsze jaki facet jest codziennie a nie ze przysiesie kwiatka w urodziny a wy wszystkie szczesliwe

Gość mikikun
podstawowe prawdy o kobietach 1dla kobiety najważniejsza jest miłość 2 kobiety są kreatorami 3 kobiety utrzymują uświęcony stosunek z czasem 4 kobiety uwielbiają planować wszystko i poprawić wszystko 3 sekretne potrzeby każdej kobiety potrzeba bezpieczeństwa potrzeba łączności potrzeba by być doceniana co mężczyzna powinien wiedzieć wiele z kobiecych zachowań których nie potrafisz znieść spowodowanych jest brakiem poczucia bezpieczeństwa Każda kobieta ma własną listę spraw, które wywołują mniej lub jej odbierają poczucie bezpieczeństwa.. wierność-flirty komplementy-krytycyzm konsekwencja-niekonsekwencja pewność-nieodpowiedzialność wspólne działanie-odpychanie współczucie-osadzanie bliskość-zamykanie Sie w sobie rozmowy-milczenie stawianie czoła problemom- zaprzeczanie problemom ustalanie rozkładu zajęć i planowanie- mgliste obietnice i dwuznaczność zapewnienie o uczuciu-brak zaangażowania Dzięki czemu kobieta czuje się doceniana- Działanie jako zespół Okazywanie partnerce, ze jest potrzebna Pytanie o rady poglądy Stawianie partnerki na pierwszym miejscu Respektowanie czasu i problemów Okazywanie zainteresowania życiem partnerki Zwracanie uwagi na sprawy ważne dla kobiety Co sprawia, że kobieta czyje się niedoceniana Zaabsorbowanie własna osoba Działanie w pojedynkę Ukrywanie własnych potrzeb Wyłączanie partnerki Ignorowanie jej potrzeb Nie zwracanie uwagi Brak uznania to z książki sekrety kobiet

Gość zajebiście, ja z kolei
mój taki nie jest :) o, ze wiążecie się z bucami to wasz wybór. I nie, to nie jest tak, że "faceci tacy są". Wybieracie sobie takich z chujowym charakterem po prostu.

Gość mikikun
Kobiety dążą do kontroli nad mężczyznami, Pr aWda; Kobiety chcą mieć swój wkład w związek, ulepszać go i być w nim stroną równorzędną. Prawda o micie 3 Pamiętaj, że większość kobiet na pierwszym miejscu stawia m i ł o ś ć, a nie kontrolę. Jeśli partner cierpi pragną mu pomóc. Jeśli partner zmaga się z problemem pragną wspólnie z nim znaleźć rozwiązanie. Jeśli partner nie dba o siebie, pragną otoczyć go opieką i współczuciem. Jeśli partner przygnieciony jest natłokiem zmartwień pragną wiedzieć o tym, tak by nie czuł się osamotniony, dla czego wszystko to robią? Nie z żądzy kontrolowania, lecz z miłości! 4 mit kobiety SA zazdrosne i zaborcze Prawda kobiety chronią związek intymny Kobiety instynktownie próbują chronić to co jest dla nich cenne a cenny jest partner i związek. Nie chcą by cokolwiek zaszkodziło tym skarbom, by cokolwiek im zagroziło. Zawsze wypatruj czy w pobliżu nie czai się niebezpieczeństwo nie dlatego że nie ufają partnerowi, lecz dlatego że go kochają i nie chcą utracić.

Gość mikikun
Jak sprawić, by ujawniły się najgorsze cechy kobiety 1. Nie rozmawiaj z nią. 2. Nie słuchaj partnerki i ignoruj jej potrzeby. 3. Sprzeciwiaj się. 4. Nie dodawaj jej otuchy ani nie pocieszaj. 5. Flirtuj z innymi kobietami. 6. Zachowuj dystans i chłód. 7. Krytykuj. 8. Stosuj uniki i dwuznaczniki, 9. Zapominaj o swoich obietnicach, odwlekaj sprawy. 10. Lekceważ partnerkę. 11. Zachowuj w tajemnicy własne sprawy

Gość kciuk jem
"2. Nie słuchaj partnerki i ignoruj jej potrzeby. 3. Sprzeciwiaj się. 4. Nie dodawaj jej otuchy ani nie pocieszaj. 5. Flirtuj z innymi kobietami. 6. Zachowuj dystans i chłód. 7. Krytykuj. 9. Zapominaj o swoich obietnicach, odwlekaj sprawy. 11. Zachowuj w tajemnicy własne sprawy" 8 powyzszych cech spełnia zawodowo.. ale jakos nie zmusilo mnie to nigdy do ujawnienia najgorszych cech. albo takowych nie mam albo przywykłam

Gość lord stront
Zawsze tak robię, jak wyżej napisano. I dzięki temu, jestem porzucany :classic_cool: