Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szansa na szympansa

Kawał baby a szansa na związek

Polecane posty

hitetyhsika- przecież Szansa i tak zaraz sobie znajdzie jakiegoś zajebistego wysokiego pysia, nie musi nic robic, w końcu nie jest z nią źle, tylko teraz głupoty na kafe pisze, widac jej się nudzi

Gość lemari
Pisze to jako osoba, ktora przez pewien moment wazyla 115kg, tylko, ze ja nigdy nie probowalam nawet sobie wmawiac, ze sie akceptuje z taka waga i ze mozna byc szczesliwym wygladajac jak szafa trzydrzwiowa. Tak naprawde to nie jest tak, ze nie mozemy schudnac, tylko uwiezienie w tym kombinezonie tluszczu cos nam daje, cos, z czego boimy sie zrezygnowac.

Gość Szansa na szympansa
he he żeby te woje słowa szybko się sprawdziły. A, jeszcze jedno...nie nudzi mi się, po prostu nie mam z kim o tym pogadać.

Gość Szansa na szympansa
lemari - przeszłaś jakąś terapię. W sensie psychologicznym?

Gość Kobittaa
Ja jestem Twojego wzrostu a ważę od Ciebie więcej. Mam narzeczonego i sama go sobie wybrałam a nie on mnie :P Podobnie było z 2 chłopakiem też był moim celem. Oni obaj mysleli, że nigdy w życiu z grubasem się nie zwiążą, bo zawsze mieli chude laski, a tu taka niespodzianka :D Tylko mój pierwszy facet mnie upolował, ja go nie chciałam, ale jakoś w końcu moje serce zabiło mocniej, ale wtedy byłam chudsza ważyłam 85 kg. Da się? DA SIĘ!

Gość lemari
Szansa, niestety nie, a powinnam i to juz w czasach LO, oszczedziloby mi to wiele straconego czasu.

Gość lemari
Powiem jeszcze, ze moj przyklad udowadnia, ze wszyscy faceci patrza na wyglad, nikt nie chce poznawac wnetrza kobiety nieatrakcyjnej wizulanie. Tak jak bylam kompletnie niewidzialna przy wadze 115/100/90kg, tak przy wadze 63kg stalam sie wrecz rozchwytywana i adorowana na kazdym kroku.

lemari - co Ty bredzisz? my byśmy nieatrakcyjne wizualnie bardzo chętnie poznawali. sprecyzuj - pisząc "wszyscy faceci", miałaś na myśli wszystkich wysokich facetów. trzeba to jasno powiedziec, bo potem wychodzi na to,że jesteśmy takimi pustakami jak wy

Gość Szansa na szympansa
chałabała nie jestem super pogodnym człowiekiem, ale widzę że Ty stałeś się złośliwy i zgrzokniały przez kompleks niskiego wzrostu. Szukasz zaczepki, sprawia ci to przyjemność.

nie szukam zaczepki po prostu nie lubię jak 1 - ktoś jęczy, że jest sam mimo iż możew w każdej chwili to zmienic 2 - ktoś pisze bzdury, jak lemari wmawiając mi, że jestem pustakiem

Gość Szansa na szympansa
czytałam topi na którym się udzielasz i jednak pozostanę przy swojej ocenie twojej osoby.

Gość Szansa na szympansa
nie będę walczyć z twoim zacietrzewieniem. nie ma sensu.

Gość Szansa na szympansa
Schudnąć nie jest łatwo, zwłaszcza jak się zaliczyło kilkanaście porażek. Moja obecna waga to efekt jojo. A Ty nie masz pojęcia że Twoim problemem nie jest wzrost, a Twój wredny charakter, którego też się nie zmieni. Żegnam.

Lemari tak jakbym siebie czytala. To prawda ze przy takiej wadze jak np moja nikt nie zwraca uwagi na kobiete...tez mialam 63 kilo i tez wtedy bylo super...tym bardziej nie zaakceptuje sie takiej jak teraz bo wiem mam porownanie jakie jest zycie z normalna waga. Szanso a Ty jestes wysoka wiec pewnie nie widac na Tobie tak tych kg...ja np wygladam jak kula sniegu. Sama tez kilka razy przechodzilam jojo i wiem jak ciezko jest schudnac dlatego teraz duzo czytam nt odchudzania i probuje sie wziac za to tak jak nalezy by potem znow nie plakac z powodu jojo. Chalabala jestes facetem a piszesz jak zlosliwa baba. Przeciez to nie wzrost ani kasa jest wyznacznikiem atrakcyjnosci mezczyzn (oczywiscie znajda sie kobiety lecace na auto, kase i miesnie ale to chyba wtedy nie ma czego zalowac bo nic dobrego o takiej nie swiadczy).

Gość Szansa na szympansa
Oprócz nieestetycznego wyglądu może w nas odpychać ciągłe zmęczenie, duża potliwość. Niestety zdrowie szwankuje przy dużej nadwadze. Podziwiam te grubaski, które mają dużo energii.

Ja je tez podziwiam. Niestety energie to mam zerowa i moglabym tylko lezec lub siedziec w fotelu...masakra. Trza sie brac za siebie

Gość Szansa na szympansa
widziałam Cię na wątku o GACy. Też się nad tym zastanawiałam, ale ja nie mam pieniędzy by tam płacić abonament i kupować suplementy po 100 zł.