Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marion_Silver

coś na kaca

Polecane posty

Gość karolinaaaaaaaaa
sen , duzo snu a trakcie picia np zagryzac cytryna, sok z cytryny i ogolnie kwasne rzeczy dobrze dzialaja na kaca , tebletka przeciwbolowa jak boli glowa, a ja jeszcze kiedys mialam taki sposob ze jak wrocilam do domu i wiedzialam ze jutro moze byc zle to poprostu wymiotowalam

Karolinko, człowiek się pyta co ma zrobić, żeby kaca nie mieć, a nie o to, jak go leczyć. :D

w aptece kup sobie alko-minus. moj maz zawsze okropnie cierpi na kolejny dzien 'po' i to sa jedyne leki, ktore na neigo dzialaja

Gość karolinaaaaaaaaa
heheh no tak to moze nie mieszac alkoholi, i rzeczywiscie najlepiej to chyba wcale nie pic ja zawsze mam kaca i nawet cwiartka wodki to juz dla mnie zabojstwo ;-)

ooo szukam wątku:) Jak do tej pory z tych dobrodziejstw dostępnych w sklepach tylko 2kc mi pomogło i jak brałam w trakcie picia 2-3 tabletki to rano rzeczywiście zero skutków picia:) ogólnie jestem zadowolona:) ale dziękuję za wszystkie odpowiedzi, dziś kolejna okazja do picia, kac tabletki już zakupione:) do popitki dodatkowo sok pomidorowy i kapuśniak jeszcze sie gotuję także przygotowana jestem uważam dobrze:);P

Gość najlepsze na kaca
0,3 g amfy :classic_cool:

bez kitu mogę z całą czystością sumienia stwierdzić że ten 2kc to nie ściema, a dobrodziejstwo! tyle w temacie...

przecież to jasne jak słońce że 2kc to dobrodziejstwo :> a propo słońca, jutro ma być ładnie, więc może sie zorganizuje picie w plenerze ;>