Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_morelowa_

bez sił

Polecane posty

Jestem załamana. Związek się rozpada a on pyta mnie w jaki sposób możemy to posklejać? Główny powód? seks. A ściślej to, że on potrafi całą noc go uprawiać i szczerze jak mu powiem, że już mam dość jestem zmęczona, obraża się co może trwać nawet tydzień. na nic moje starania, czułości. Z dnia na dzień utwierdzam się w przekonaniu, że jestem dla niego nie wystarczająca i wcześniej czy później zmieni na taką, która będzie mu dawała do woli. będzie mógł włazić na nią i żądać seksu. Jest mi okropnie źle. rozczulam się nad sobą, wiem. tylko po co ja się tak starałam??? Czułości, ładna bielizna, po ciąży zrzuciłam wszystko co zbędne, żadnej brzydkiej skóry, dbam o siebie a mimo wszystko jest źle. Czekam aż niunia podrośnie i wracam do pracy. Nie żeruje na nim, nie żądam pieniędzy, bo mam swoje. Ja już nie wiem...

Gość fond z moich syrek
Bez serc, bez ducha, to szkieletów ludy; Młodości! dodaj mi skrzydła! Niech nad martwym wzlecę światem W rajską dziedzinę ułudy:; Kędy zapał tworzy cudy, Nowości potrząsa kwiatem, I obleka w nadziei złote malowidła.