Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristinaaaaaaaa

Chcialabym oddac ubranka i wozek

Polecane posty

Gość kristinaaaaaaaa

Kiedys tu ktos podawal jakis link do strony, gdzie oglaszaja sie potrzebujace mamy, chodzi mi o to, zeby te rzeczy trafily do kogos kto naprawde ich potrzebuje a nie do handlar z allegro. Pomozecie?

Gość kristinaaaaaaaa
up

Jakbys np. mi oddała to napewno nie sprzedałabym ich na allegro bo bardzo by mi się przydały :)

Gość mamaDwojki
na gratyzchaty.pl też ludzie oddawaja za darmo wszystko, od mebli po buty, odbierają osobiście lub opłacaja przesyłke, ty wybierasz komu i jak chcesz oddać :)

kazda pisze"potrzebuje" a wiekszosc sprzedaje,na allegro trafily moje ciuszki wlasnie oddane przez gazeta... ;) najlepiej komus w okolicy lub w pck,ja teraz tak robie

Gość do saleminkaa8
saleminkaa8- to ze ty sprzedajesz rzeczy ktore dostajesz nie znaczy ze inni tez tak robia. Ja osobiscie zapoznalam sie z mama przez gazeta.pl i do dzis jej pomagam. Gdybym nie zainteresowala sie tematem pewnie przez takich ludzi jak ,,saleminkaa8" nie uzyskala by pomocy . Zgadzam sie z tym ze czesc matek łapie okazje i żeruje na naiwności matek ale pomiedzy tymi sępami są również matki potrzebujace juz nie wspomne o dzieciach. Sprawdzcie po prostu osobe jak macie okazje zanim cos oddacie ale nie nastawiajcie sie od razu anty.. Kobieta ktorej pomagam ma rok mlodsze dziecko i jej maz po wypadku samochodowym wyladowal na wozku gdy ona miala 6 letnia coreczke i rocznego synka.