Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atension...tension..on

kupilam podsluch

Polecane posty

moj byly maz po 18 latach malzenstwa zrobil kochance na delegacji dzieciaka...rozwiodlam sie ..powiedzialam sobie ze juz zaden facet nie bedzie mi przyprawial rogow....mam od dwoch lat nowego faceta -jestesmy zareczeni...ostatnimi czasy on cos odwiedza sklep w ktorym pracuje dziewczyna no i mam podejrzenia ze moze cos tam iskrzy....bo zamiast odwiedzac sklep blizej to leci do tamtego.... kupilam podsluch bede go podsluchiwac...jak byscie to zorganizowaly? gdzie wsadzily podsluch..moze kogos posluchiwalyscie?

haaaalooo to ziemia!

od połykania rozbolało mnie gardło:classic_cool:

Gość relaxu_czas
a na jakiej zasadzie działa ten podsłuch, czy po falach radiowych a może na podczerwień , poprzez satelitę , GPRS ?

na zasadzie fal radiowych ...

Gość Plastusiowypamiętnik
kupilam podsluch bede go podsluchiwac...jak byscie to zorganizowaly? gdzie wsadzily podsluch..moze kogos posluchiwalyscie? nie trudź się - rozwód w takiej sytuacji będzie dla ciebie o wiele zdrowszy :classic_cool:

Gość relaxu_czas
ok, to należy sprawdzić zasięg tego podsłuchu w terenie , inaczej będzie się zachowywał na polu, inaczej nad jeziorem i inaczej w budynku, zwykle takie podsłuchy mają słabą moc nadajnika i są narażone na zakłócenia urządzeń elektrycznych a w budynkach zasięg może być max. 30 metrów , gdzie zainstalować ? oczywiście w tym sklepie, gdzie pracuje w/w kobieta

podsluch ma podobno do 100 metrow....bede sluchala w aucie... w sklepie bedzie trudno to zainstalowac no bo jak?

Gość Konsultant detektywistyczny
I co???? Podsłuch się przydał???? Moim zdaniem wystarczy obserwować zachowanie Twojego faceta.