Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa ;)

Siny, spuchnięty palec.

Polecane posty

Gość jaaa ;)

Cześć, od 5 dni bardzo boli mnie środkowy palec u prawej ręki. Pojawiło się to z niczego, wstałam rano i zauważyłam że palec jest siny, pulsujący i bardzo spuchnięty. W dodatku bardzo mnie swędzi. Mogę nim ruszać choć z wielkim trudem ponieważ ma tak silną opuchliznę. Dzisiaj znowu zauważyłam to samo na palcu serdecznym. Byłam już u lekarza stwierdzić czy może palec nie jest złamany - otóż wszystko jest w porządku. Zalecił mi stosować żel Fastum, ale niestety nie pomaga... Zaznaczam że cierpię na chorobę Reyno, być może jest to z tym związane. Czy ktoś z Was miał tak samo? Gdzie się zgłosić o pomoc?

Gość dariiik

Mam bardzo dobre zdanie o kompresach Flex, jeśli kupować takie żelowe okłady to właśnie marki Sanity moim zdaniem.

Gość vbvv

Mogę dobrą ocenę wystawic kompresom Flex. Są mocne, nie przerywają się, nie pękają ani od nagrzewania ani od chłodzenia.

Gość anna

Podpowiem też kompresy Flex. Idealnie taki żelowy okład układa się na ciele, poza tym w przeciwieństwie do lodu, nic się nie topi, jest duzo wygodniej.

Gość olla

Jeżeli szukasz kompresów, to zobacz co ma w ofercie Sanity. Od siebie polecam te Flex w kilku różnych rozmiarach. Bardzo dobrze wykonane produkty, na które rzeczywiście warto zwrócić uwagę. Firma przygotowuje kompresy od lat i ma na swoim koncie dobre produkty.