Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfksfgjdfmgm

Czy spodobała wam się kiedykolwiek osoba tej samej płci?

Polecane posty

Gość sfksfgjdfmgm

jak sie wtedy zachowywaliscie? ukrywaliscie czy staraliscie sie poderwac? jak do tego podeszliscie?

Gość Plastusiowypamiętnik
jak laska jest ładna to sie podoba jak ładny obraz... ale to jeszcze nie swiadczy o skłonnosciach homo

Gość sfksfgjdfmgm
ale nie w tym sensie :) chodzi o taki usmiech na twarzy gdy sie widzi ta osobe, ba nawet motylko sie pojawiają.. czuję wyrzuty i tylko to mnie powstrzymuje,a ta osoba wcale ładna nie jest ale ma w sobie coś:)

Gość niejednokrotnie patrzę na
ładne kobiety (sama jestem kobietą) i tylko stwierdzam, że jest ładna, a nawet bardzo ładna. Nic za tym nie idzie ponadto. Nie rozumiem, dlaczego miałyby mi się nie podobać ładne kobiety. Podobanie się a uczucie to zupełnie dwie różne sprawy przecież

Gość wstyd się pzyznać ale tak
na pewnej imprezie obserwował mnie gej..kilka razy spojrzałem na niego zimno a ten puścił mi oczko:O nie dałem tego po sobie poznać, ale nie przeszkodziło mi to wcale.. ten człowiek to taka pissda, chłopiec do bicia. zrobiło mi się go szkoda. w tej chwili przeleciała mi przez głowę ta żałosna myśl..:O naturalnie szybko ją wyparłem ale zdarzyło się.

Gość sfksfgjdfmgm
u mnie to chyba bardziej idzie w strone uczucia... mysle o niej czesto,mysle o pocalunku... nic wiecej poki co ale wzielo mnie bo ona zaczela sie patrzec-od tego sie zaczelo,. i teraz przestac nie moge:) jest sloooodka!

Gość kociocipek1
ja uwielbiam kobiece ciała,ale podobaja mi sie tez duze murzynskie pały ;)

Gość męski kojący
jasne nawet się kiedyś całowałam z kobieta :D ale szału nie było, nigdy tego nie powtórzyłam

Gość sfksfgjdfmgm
a czy ktoś z Was byl w zwiazku homoseksualnym?