Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARTITRRERRY

Czy znajdę taką dziewczynę jaką opisałem ?

Polecane posty

Gość ARTITRRERRY

Mam 25 lat, jestem po 6 letnim związku z dziewczyną z którą mi nie wyszło, przeciwieństwa charakterów, burzliwy i toksyczny związek i stało się to już jest definitywny koniec, od roku nie mam z sobą kontaktu.Ja w tym czasie poznałem parę dziewczyn ale żadna mi nie odpowiadała albo było na odwrót ja nie odpowiadałem im.Potrzeba mi dziewczyny która jest spokojna, żartobliwa, da się z nią porozmawiać na normalne tematy, która nie goni za modą i nie wciska wszędzie tyłka gdzie trzeba.Taka która by interesowała się mną i związkiem a nie przedkładała głupi bal nad związek bo ja nie dam rady iść a ona koniecznie musi.Kocham seks, z poprzedniego związku wyniosłem bardzo dużo, seks był nieodłączną formą bo obydwoje pod tym względem się akurat dobraliśmy.Wszystkie pozycje. żadnych ograniczeń, seks oralny, analny, dosłownie wszystko...I Wiecie co, dochodzę do wniosku że chyba już nie będzie tak kolorowo.Większość dziewczyn które poznawałem były zabiegane, każdy tylko myślała o swoim tyłku i co najgorsze seks traktowały garstkowo, wystarczyło by raz na tydzień, dwa a najlepiej po bożemu i dziękuję..Potrzeba mi miłej sympatycznej i kochanej dziewczyny ,wiernej i mądrej ale w łóżku ma być dziwką, suką i musi kochać ostre rżnięcie.. Czy takie rzeczy tylko w erze ? czy da radę jeszcze taką znaleźć ?

Gość myszellyna
Wypisz wymaluj ja, tylko, że jestem już zajęta, przykro mi :classic_cool: Ale szukaj, a będzie Ci dane, na pewno parę takich egzemplarzy jeszcze na tym świecie jest :)

Gość 'qmnqw
to tez ja ale mimo to rzucil mnie chlopak widocznie rzniecie przeroslo jego kompetencje:)

Gość ARTITRRERRY
'qmnqw skąd jesteś ?

Gość męski kojący
prawie ja ale anal odpada, poza tym dla mnie jesteś za mlody ale moze znajdziesz -powodzenia

Kochany, każdy kto poważnie myśli o swoim tyłku będzie cię unikał jak ognia z przyczyn czysto anatomicznych. :P

Gość ARTITRRERRY
Widzę że świętoszki przyszły ;)

Nie, tylko klub prześmiewców. Oczywiście jest możliwie, żeby kogoś takiego spotkać, ale wyrobienie sobie relacji i zgranie się w łóżku to miesiące pracy ;)

Gość nie świętoszki tylko kobity
wiedzące, że anal jest chooyowy :O🖐️

Gość ooo a skąd jesteś
? Chętnie się tobą zajmę a i seks uwielbiam, też byłam w dość długim i toksycznym związku, w tym roku będę miała 21 lat, jestem ze Śląska... ;)

Gość ARTITRRERRY
Jestem z Śląska okolice Żor a Ty ?

Gość .Andziulka. :)
Hm no może może:) a powiedz skąd jesteś?

Gość ghfsjj
jestem identyczna no może poza seksem, bo dziewicą jestem :classic_cool:

Gość A jak masz...
Na imię? :)

Gość ohajo_meksi
Hej. Ja taka jestem jak opisałeś, ale Ty jesteś tutaj zbyt bezpośredni. Szukasz dziewczyny pisząc o analu. Prosze Cię która na to poleci ;) Seks to magia i dzika chuć i to jest piękne, ok zgodzę się, ale seks to nie umowa. Jak zaczyna się opisywać seks słowami, tzn.że brak innych sposobów. Dodatkowo kocham pikanterię w łóżku :) Poza tym nie latam za modą, nie gadam z koleżankami o teledyskach, jestem wolna jak ptak, ale patriotka i dość konserwatywna.

Gość mógł napisać że lubi czasem
skosztować czekolady :classic_cool:

Gość a;l/skjmd,fs
koles napisal ze lubi roznorodny seks co sie tak do anala przyczepilyscie, banda dewotek z zarosnietym odbytem

Zwyczajnie napisał o jedno zdanie za dużo.Nie powinien wdawać się wszczegóły. Tu część osbób moralizuje, co nie znaczy że nie uprawiają seksu analanego :D