Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna f.m...66...a

co sadzicie o moim postepowaniu??

Polecane posty

powiem tak z moim byłym jzu nie jestem dłuzszy czas..bo w zwiazku nam nie wychodziło na dłuzsza mete, ale sex zawsze był super od tegoddnia spotykam sie z pewnym facetem, widzielismy sie z 4 razy wczoraj nawet sie pocałowalismy na pozegnanie..miałobyc namietnie wyszło sztywno i dzisaij zaprosiłam mojego byłego na sex (dodam ze to jedyny facet jakim spałam a mam juz 26 lat) z tamtym przełozyłam spotkanie na jutro jestem walnięta chciałam sie wyzalic

nie jestem puszczalska po prostu nadal coś czuje do ex,,, i tak wychodzi owszem dzisiejsze zachowanie jest k**ewskie, ale to moj jedyny partner seksualny i nie wyobrazam sobie uprawiac sexu z kims innym

głupio sie czuje bo to w nie moim stylu bo raczej jestem wierna aczkolwiek z tamtym dopiero sie poznałam, jednak za dobrze to nam nie wrozy to moje zachowanie;) jakies mam takie dziwne przeczucia... wiecie kłamstwo ma krótkie nogi itd

Gość mariner
Jak wam nie wychodzilo to czemu o tym nie rozmawiacie? Zrobcie sobie wakacje od siebie na pewien czas i ochloncie,nabierzcie dystansu. skoro w seksie wam wychodzi to powinno rowniez w innych sprawach. Dobry seks "wdrukowuje : sie w psychike i nie jest latwo zastapic jednego partnera innym ,moze nawet lepszym .Trzeba czasu.

wiem:O niestety to moj pierwzy facet którego pokochlam z którym sie przespalam i czułam te motyle i zawsze jest chemia itd ech szkoda gadac:O ale ziazku z nim nie bedzie 3 raz sie do tej samej rzeki nie wchodzi

Gość mariner
Jak wam nie wychodzilo to czemu o tym nie rozmawiacie? Zrobcie sobie wakacje od siebie na pewien czas i ochloncie,nabierzcie dystansu. skoro w seksie wam wychodzi to powinno rowniez w innych sprawach. Dobry seks "wdrukowuje : sie w psychike i nie jest latwo zastapic jednego partnera innym ,moze nawet lepszym .Trzeba czasu.

raz sie zyje własciwie:D

Gość mariner
Skoro tak uwazasz to sportykaj sie nim coraz rzadziej ,wydluzajac okresy pomiedzy spotkaniami. Czlowiek jest jak pies Pawlowa: akcja-reakcja i nagroda wpostaci seksu. To pozwoli ci nabrac dystansu i w koncu odkryjesz ze ten seks z nim cie tak juz nie podnieca

to było naprawde miłe .. bardzo miły wieczór:)

gdzieś się pogubiłam po drodze, nie mam 26, tylko 62 lata

przepraszam, napiszę to jeszcze raz dla dojrzałych. Pa

bardzo dobrze zrobiłam ze spedziałam noc z byłym na cudownym sexie... bo tamten nowo poznany facet okazał sie strsznym prostakiem