Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popopoporządna

Jak zdobyć porządnego chłopaka?

Polecane posty

Gość popopoporządna

Poznałam dobrego, inteligentnego chłopaka, bardzo luźnego, fajnego.. oczywiście jak to młody chłopak lubi zaszaleć, wiadomo.. ale jest porządny.. i chciałabym się dowiedzieć, jak można kogoś takiego zainteresować? jest problem bo on mi się baaaaardzo spodobał, a nie mamu razem już zajęć... mnie zależy, a nie chcę żeby wyszło że się narzucam i od razu że on mi się podoba nie wiadomo jak... HELP ME :(

Gość popopoporządna
to powyżej to podszyw.. i nie, nie kocham go, ale myślę, że się zauroczyłam porządnie

Gość popopoporządna
mysle ze ten filmik calkowiecie oddal to jak go kocham, nagralam go jak wlasnie jedlismy obiad i wtedy z milosci wszystko zjadalam co on wywalil na wierzch:D

raczej lubisz przystojnych co lubia zaszalec : ) z tego opisu tak wyszło:D napisz do niego na fejsie czy cos : )

Gość Ivana Ivanova
no lubię to prawda, ale to też nie mogą być pierwsi lepsi imprezowicze, muszą mieć w sobie to coś, własnie tą porządność ukrytą gdzieś, ale ja ją widzę.. i to druga taka osoba w moim zyciu, ktorą poznałam.. napisałam raz na fejsie wlasnie, porozmawialsimy.. bardzo fajny chlopak, ale juz minęły 4 dni, on nie dal znaku zycia, mimo ze to on mnie zaprosil do znajomych, a wcale sie nie poznawalismy z imienia.. tylko chodzilsimy na cwiczenia i czasem spotykalismy sie wzrokiem.. nie wieeem, nie chcę się narzucac;/

Gość Ivana Ivanova
sorry, to ja popopoporządna, ale zmienilam nick do drugiego tematu, zeby znow mnie ktos nie podszywal... ;/

ukryta porządność......spoko :D:D:D to jeszcze raz napisz do niego ja leci : ) co za problem?

Gość Samotny28
A jak kobiety zdobywają facetów? Urodą!

Gość Ivana Ivanova
urodą :) hmm.. tak, to na pewno.. urodę - mam.. myslę, że inaczej by mnie nie zapraszal do znajomych, mimo ze nigdy nie rozmawialsimy.. aleee mam mimo to niską samoocenę, nawet bardzo, i widząc jego koleżanki, modelki wręcz! tracę odwagę i w ogole wpadam w dołek.. może napisze 2. raz, ale mam wrazenie ze wtedy juz bedzie wiedzial ze wpadl mi w oko i sie bedzie chcial odciąc, bo sama tak robię z osobami ktore mi sie nie podobają, a się narzucają;/ chcialabym zeby ot bylo naturalne

Gość Singiel Idealista
Dowiedz się jakie dziewczyny lubi i upodobnij się

Gość Ivana Ivanova
na tym to ma polegać? hmm.. w sumie moze bym dala radę to zrobić za jakieś... 2 lata :D optymistyczna wersja

Gość Singiel Idealista
2 lata? ojoj .. czyżby nadwaga?

Gość Ivana Ivanova
hahaha.. no trochę na pewno.. jakieś 5 kg.. oczywiście przesadziłam z tymi latami.. ale to tez zależy od mojego charakteru, że się wstydzę i nie moge przemóc.. nie jestem taka otwarta na ludzi, bardziej zamknięty typ

Gość Jessie Jasson
ile ważysz mała?, bo cuchnie tu morświnem na kilometr

Gość Ivana Ivanova
62 kg :) a mam 166 wzrostu

Gość Ivana Ivanova
i nie, nie chce byc chuda, tylko szczupła

Gość Ivana Ivanova
no i jestem tym morświnem w końcu czy nie ;> bo już nie wiem?