Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga2132132132

Mój facet ciągle się czepia...

Polecane posty

Gość olga2132132132

tego jak wygladam i ogólnie mnie. inni faceci sie mną interesują nie raz przystojni więc nie wygladam chyba jakoś okropnie . a on sie czepia wszystkiego. jestem myślę szczupła bo waże 50 przy wzroscie 165. a on sie czepia np tego ,ze jak usiadłam i mialam obcisłe jeansy to mi sie zrobiła fałdka na brzuchu i powiedział o tym z niesmakiem. a jak wstaje to nie mam żadnych fałdek i mam płaski brzuch. czepiał sie też moich włosów ,ze sa zniszczone ,a je akurat ludzie czesto chwala. albo jak byłam zmeczona to sie czepiał ,że wyglądam źle ,czepiał sie jeszcze moich nóg że niby są ,,otłuszczone" , że w jednych miejscach jestem za chuda w innych za gruba itd masakra.. kocham go bardzo ,ale mysle nad rozstaniem bo nie chce sie tak dać poniżać. a moi wcześniejsi faceci mówili ,ze jestem piekna i zupełnie odwrotne rzeczy niż on moja figura sie nie zmieniła ,albo minimalnie sie zmieniła odkąd sie poznaliśmy tyle ,ze on wcześniej nie mowił mi takich przykrych rzecz.y

Gość s.o.s
olej go

Gość olga2132132132
tzn nie mam idealnego wyglądu bez skazy wiem o tym ,ale on mi wytyka wszystkie nawet te najmniejsze .. nawet takie co sama ich nie widze np rozstepy ,że niby mi sie robią. a ja nie widzę żadnych roztępów jakoś czuje sie strasznie bo bardzo sie zaangażowałam w ten zwiazek ,bardzo go pokochałam ,a on mnie tak upokarza ..

Gość ko ko ko ko ko
olej kolesia... niech poszuka ideału :P

Gość olga2132132132
up

Gość olga2132132132
czasem spuszcza spodnie i kręci młynka przyrodzeniem lub robi stójkę na rękach jednocześnie próbując chwycić czlonka ustami.

Gość olga2132132132
Beata siusiak- a niby na jakiej podstawie tak piszesz? akurat bardzo dbam o higiene

Gość olga2132132132
ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość s.o.s
jednym słowem WARIAT

Gość olga2132132132
ideału nie znajdzie bo sam nie jest ideałem ;) ale pamietam jak pare osób mi mowiło ,ze to toksyczny typ ,ale ja nie chciałam ich sluchać wtedy

Gość s.o.s
jak ci jeszcze coś powie to weź mu wygarnij wykrzycz, jego wady i niech się od...li

Gość olga2132123132
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość mariner
specjalnie cie doluje bo ty go przytlaczasz swoja uroda.Jak cie wpedzi w kompleksy bedziesz pokorniejsza i mnie zadziorna,bardziej mu oddana.FACECI typu samiec alfa nie lubia zarozumialych i swiadomych swej urody kobiet.Chca poslusznej samiczki co nie stwarza zagrozenia dla jego pozycji. Maszdo wyboru albo mniej pyskowac lub dawac mu odczuc jak jestes urodziwa lub masz powodzenie i innych albo go zostawic bo zlotego srodka na ten konflikt interesow nie ma. Z facetem typu alfa sie nie rozmawia. bo on ceni tylko sile wieksza niz on sam dysponuje.

Gość Koleś123
on to robi dla twojego dobra żeby cię zmobilizować.Gdyby nie zwracał ci uwagi to byś się zapuściła całkowicie.On jest tak jak trener który mobilizuje zawodnika który już jest bardzo dobry bo jeśli ten zawodnik uwierzy w to że już jest najlepszy i doskonały to przestanie ćwiczyć i w zawodach odniesie porażkę,rozumiesz ?

Gość olga2123132132
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

mariner- chyba masz troche racji bo szarą myszką tzw nigdy nie byłam tzn lubie być zauważalna ,a on lubi rządzić, poza tym jest bardzo zazdrosny . do tego stopnia ,ze jak np szliśmy ulica i ktoś na mnie zacmokal to sie wkurzył strasznie ,ze niby sprawiałam wrazenie ,ze mi sie to spodobało cóż szkoda ,ze dopiero teraz sie dowiedziałam jak np traktował swoja byłą dziewczyne.. dużo gorzej niż mnie wiec nie wiem co bedzie potem.. on ma poprostu strasznie dziwny charakter.. nie wiem czy coś się jeszcze uda uratować z tego związku :(

Gość s.o.s
musisz miec nad nim przewagę inaczej cię zdominuje, zgnoi, upokorzy, postaw się i bądź grymaśna, złośliwa, niepokorna tak,żeby dać mu odczuć , kto tu rządzi jak mu zalezy, wycałuje twe stopy

Gość mariner
maja racje ci co twierdza ze to toksyczny typ. W sumie przeanalizuj sytuacje i sam ocen do jakiej granicy jestes zdolna wytrzymac to dolowanie ,bo on cie swiadomie doluje co nie ulega kwestii.Ma zapewne jakis uraz do ladnych dziewczyn i ty mu czyms podpadlas stad degraduje cie jako atrakcyjna kobiete poprzez takie czepianie sie by ci pokazac gdzie jest twoje miejsce. J BYM GO OLAL ! bo nie widze dla cienie przyszlosci w tym zwiazku.POSZUKAJ SOBIE FACETA o mniej dominujacych cechach ale calkiem do rzeczy :) pelno takich !

Gość Koleś123
gdyby każdy facet był taki to wszystkie kobiety byłyby piękne i szczupłe a tak to jeśli facet jest słaby psychicznie i nie zwraca uwagi swojej kobiecie bo się boi ze żadna inna go nie zechce to przymyka oko no i później mamy efekty czyli kilkanaście kilo nadwagi...

Gość mariner
Nie pocieszaj sie ze ciebie lepiej traktuje jak twoja poprzedniczke.POCZEKAJ AZ DA CI POPALIC 1 raczej uciekaj z tego zwiazku bo bedziesz jeszcze plakala! ze zgryzoty. KAZDY FACET MA penisa a to od ciebie zalezy co z niego dla siebie wyrwiesz :) pod warunkiem ze ci sie bedzie podobal :)

oj przy nim cięzko jest byc niepokorna , grymaśna itd bo czesto sie to konczy awantura.. ale sprobuje na poczatku zwiazku ,3 lata temu byl niepewny swojej pozycji tzn czy go nie rzuce to tak nie podskakiwał tylko właśnie ze mna sie bardzo liczył tzn z moim zdaniem itd . i nic nie zapowiadało tego co jest teraz

Gość mariner
Te kilkanascie kilo nadwagi to nie wina kobiet bo to zmiany w organizmie z latkami. GENERALNIE KOBIETY NIE ZAUWAZAJA ZE PO 30TCE NALEZY OGRANICZYC ILOSC SPOZYCIA MIESA A W SZCZEGOLNOSCI SLODYCZY!!!! TO slodycze pakuja w nie te kilogramy.one po prostu sa slabe psychicznie i lubia przyjemnosci :) a organizm nie daje sobie z nimi rady i powstaja kaszaloty 30-40 letnie a nawet czasami 20 letnie :)

Gość s.o.s
a widzisz, zdominował cię albo się inteligentnie bez wrzasku postawisz albo odejdź i to pierwsz zanim on to zrobi ja nie tkwiłabym w tym toksycznym zwiazku a potem ...awantury, bijatyki...po co ci to z tego co piszesz, jestes zgrabna i zaraz znajdziesz nowego amanta ja bym odeszła...

Gość mariner
czyli dobrze myslalem ze to tosyczny typ z kompleksami .DAJ SOBIE SPOKOJ! Z TYM GOSCIEM mimo ze seks macie fajny .On cie zniszczy psychicznie a co gorsza wdrukuje skaze w psychike ktora bedzie polegac ze bedziesz poszukiwac podobnych facetow jak on a przeciez tego nie chcesz.?

Gość Koleś123
trzeba codziennie stawać na wagę i jeśli jest za duża to ćwiczyć...jeśli moja kobieta miałaby więcej niż 5 kilo nadwagi to wtedy szukam innej...oczywiście nie mówię o okresie w ciąży i po...

s.os. wiem ,ze sie przez niego tylko nabawiam kompleksów .. on czasem potrafi byc miły i kochany ,przytula sie do mnie , mówi do mnie czule itd ,a czasem coś takiego walnie ,że mi sie odechciewa na niego patrzec najgorsze ,ze tak wiele dla mnie znaczy i taka bliska osoba mnie tak rani

Gość mariner
bzdety facet pisze ! nie zwracaj na niego uwagi :) faktem jest ze kobiety w zwiazkach strasznie lubia sie zapuszczac ;) BO,LICZA NA TOLERANCJE FACETOW aprzeciez maja do czynienia z wzrokowcami i atrakcyjnosc zony zalezy od wlasnie wagi miedzy innymi.INACZEJ SIE PATRZY NA KASZLOTA A INACZEJ NA ZGRABNA LASKE,NAWET JESLI SIE WIE ZE FALDKE PO PORODZIE NA BRZUSZKU ;)