Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umieram z bolu 34

Zdrada

Polecane posty

Gość ktoś ktoś
Słuchaj, nie wyj z bólu, bo nie ma za kim. Jeśliby mu na Tobie naprawdę zależało to stawał by na głowie, by Ci wynagrodzić krzywdę, a nie rzucał słuchawką i obrażał się jak dziecko w piaskownicy. Myślę, że dobrze, ze dowiedziałaś się o tym teraz a nie po ślubie, bo wtedy byłoby trudniej się rozstać, może jeszcze byłyby dzieci...? Nie Ty masz go przepraszać, ale on, a jeśli tego nie rozumie to znaczy że nie wie co to wierność i małżeństwo. Niestety, ale po jego zachowaniu obecnym nie byłabym pewna jego wierności.

Gość oj dziecko dziecko
jestes niedojrzala , jak naprawde dziecko. Albo rybki albo pipki. Nie mozesz z nim byc -ok. Ale po co ryczysz?

Gość Umieram z bólu 34
no jestem jestem:(

nie sledzilam twojego topu az tak dokladnie , ale chcialam sie z Toba podzielic swoja mysla. Zanim napisze ja , chcialabym bys mi napisala , jaki jest twoj chlopaka? Czy poza tym masazem , masz do niego zastrzezenia? Czy moglabys mi opisac go-charakterologicznie i jaka postawe w stosunku do Ciebie wykazuje? Oczywiscie , jesli chcesz bysmy sie jeszcze raz zastanowily nad caloscia :-)

Gość Umieram z bólu 34
Tak,chetnie opisze go. a wiec jest super czlowiekiem, zawsze mogalm na nim polegac,nigdy nie mialam ani cienia watpliwosci co do jego osoby, bez zastanowienia dalabym sobie reke odciac ze jest fair wobec, Ale jakie to ma teraz Znaczenie skoro takich masazy tez nie przewidzialam??

Gość Umieram z bólu 34
Najgorsze jest to ze on sie tam masował i poddawał sie lewatywie z jakimis dziwkami a potem twierdził ze do niczego nie doszło po za tym. Nie wiem juz co myslec poniewaz zmienił sie od tamtego czasu i regularnie stosuje czopki na goraczke i lewatywy fosforanowe a potem gada ze jest mu jakby lzej

twoja postwa pokazuje mi, ze nie warto byc do konca szczerym.Zamiast dostac rozgrzeszenie z tego faktu, facet dostal wilczy bilet. Ja nie uwazam masaz erotyczny za przestepstwo.Zgadzam sie, ze moze byc on bardzo nieprzyjemna wiadomoscia dla Ciebie , ale nie uwazam go za przestepstwo, ktore dyskwalifikuje go , jako partnera. Wydaje mi sie , ze zbyt emocjonalnie i abicjonalnie podeszlas do tego. Zdrady sa rozne.Zdrada fizyczna, zdrada psychiczna, zdrada stanu, zdrada przyjacielska itd. W hierarchi zdrad to akurat bym nie uplasowala wysoko. Czemu , reasumujac wszystko nie chcesz postawic na szali przewinienia do szali zalet, ktorymi dysponuje twoj chlopak.Wlasciwie byly chlopak. Zakladajac , ze faktycznie posypie sie zwiazek, jestes mlodziutka osoba , wiec bedziesz szukala innego partnera. Czy jestes pewna, ze nastepny kandydat nie byl na takim masazu erotycznym , moze bedzie po prostu cwanszy i Ci o tym nie powie . Prawda czasem nei poplaca i o tym przekonal sie twoj partner. Nie liczy sie jaki on jest , liczy sie tylko jego wina -masaz erotyczny . Nie jestem absolutna zwolenniczka zdrad, ale czy do konca az tak trzeba masaz erotyczny wrzucic do tego samego worka , jak zdrada czysto fizyczna ? Nie szkoda Ci tego co bylo? Inna wezmie go i bedzie miala fantastycznego faceta . Ty byc moze trafisz na czlowieka, ktory przy nim nie wart postac? Myslalas w ten sposob?

Gość Umieram z bólu 34
Wpis z 18 32 nie jest moj, boze ludzie ale macie zabawe

Gość Umieram z bólu 34
Tak duzo w tym prawdy co piszesz ale nie wydaje Ci sie ze on powinien umiec ze mna normalnie pogadac, zapewnic mnie o czyms a nie na moje to koniec po prostu wyjsc, plakalam a on po prostu zabral sie i wyszedl

Gość ukainiec
a to wydaje mi sie prowo, autorka jest idiotką, nie Kochasz go, bo jak sie kocha to sie wybacza, wiec przestań sie zalić jak juz koniec

probowalam sie postawic w twojej i jego sytuacji. Wczesniej pisalas , ze bardzo Cie przekonywal , ze blad, ze przeprasza, ze plakal . Mysle sobie , ze moze po prostu odpuscil , bojac sie, ze Ty nigdy mu nie wybaczysz, ciagle bedziesz wracac do tego. Moze bal sie , ze na kazdym kroku bedziesz podwazala jego prawdomownosc. Czasem ludzie z bezsilnosci poddaja sie . Widze , ze kochasz go .Gdyby inaczej byl, o nie miotalabys sie tu na kafeterii. Ja gdybym byla na twoim miejscu - i mowie tu bardzo szczerze , nie oddalabym dobrego faceta , innej kobiecie w tej sytuacji. Blad mozna popelnic , nie sadze , by chcial go popelnic nastepny raz. Przypuszczam, ze pluje sobie w brode , ze sam dobrowolnie przyznal sie do winy. I tak oberwal .Inny , by nawet nei wspomnial i tyle bys wiedziala. Dziewczyno - sama zdecydowalas, ze nie ma co szukac u Ciebie, bo nie wybaczysz. To jak ma ciagle i w nieskonczonosc sie kajac? Radze Ci -zadzwon do niego i jesli naprawde go kochasz, daruj mu to przewinienie. Bedziesz nieszczesliwa wiedzac , ze inna kobieta zajmie mu serce . Jesli umiesz wybaczac , czy nie powinnas wybaczyc tego? Zrobisz ,jak uwazasz. Obys tego kroku jednak pozniej nie zalowala :-(

Gość Umieram z bólu 34
Elene nie myslisz, ze po takiej syt jednak powinien zrobic wszystko? Powiem szczerze, gdybym to ja zawiniła to chodziłabym za nim miesiacami, byłabym w stanie bałagac na kolanach, tlumaczyc, Bo milosc nie zna dumy, tym bardziej ze to on jest winny

czy ja wiem ? Zalezy jak do tego podszedl.Jesli podszedl do tego tak, jak wczesniej pisalam , to moze pomyslal , ze i tak to nie ma sensu , bo Ty i tak juz zdecydowalas. Potraktowalas go , jak najgorszego zbrodniarza. Ja nie wiem ,czy dobrze , czy zle ale masazu erotycznego nei traktuje , ajko zdrady w sensie czysto stricte . Powiedz , jaki sens chodzenia za Toba miesiacami ? Ja bym tez nie chodzila. Skoro przeprosil, prosil o wybaczenie i szanse -wydaje mi sie , ze wystarczy . Nie mozna byc karanym ciagle i namietnie . Nie sadzisz, ze ustawilas sie w roli KATA ? Machasz toporem , jak na kata przystalo :-P

Gość Umierma z bólu 34
Takie dokladne tlumaczenie i zapewnianie mnie np ze to sie juz nie zdarzy sprawiloby,ze zaczelabym wierzyc, poczulabym sie pewniej... W taki sposob trudno mi wyjsc z tym na prosta

a nie przeprosil , nie prosil o szanse , nie zlozyl obietnicy? Czyzbym nie doczytala?

Gość Umieram z bólu 34
Tak było, ale ja bym chciala poznac kazdy szczegol tych masazy, gdzie jak to dokladnie wygladalo, nie wiem sama. Fakt jest taki, ze wyszedl bez zadnego smutku po prostu wyszedl. A ja plakalam jak dzicko

Gość ktoś ktoś
Zajrzyj na ten portal, tu się dużo pisze o zdradach i są tam ludzie doświadczeni w temacie. Może to Ci pomoże. www.zdradzeni.info

jesli chcesz poznac kazdy szczegol masazu , powinnas pojsc do gabinetu masazu erotycznego .Zaplacisz za informacje i byc moze Pani Masazystka oswieci Cie w szczegolach ? A powaznie -poddaje sie :-( Kazdy argument zbijasz mi .Wytracilas mi wszystkie z reki .

Gość Umieram z bólu 34
Ok, zalozmy teraz zadzwonie i co powiem, pozza tym on mnie juz nigdy nie bedzie szanowal po czxyms takim

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
autorko ja tez sie poddaje zyjesz chyba w jakimś urojonym świecie

Gość Umieram z bólu 34
Zastanowcie sie, przez tydzien plakala, cierpialam bo tak czula, kilka razy padlo slowo rozstanie, teraz bo slowie zegnaj zadzwonie i powiem kurcze kochany nic sie nie stalo, jednka chce byc z tOba, w sumie to co tam taki masaz rob tak czesciej bylebys byl ze mna??

Autorko droga dla Ciebie nie ma już ratunku, zatracasz się w tym wszystkim niemiłosiernie. Żal mi Ciebie z całego serca.

Gość Umieram z bólu 34
Pewnie i tak ,ale widzieliscie kogos kto cierpi i umie logicznie mysle i podejjmowac super decyzje. Stracilam grunt po nogami wiec jak sie czuje tak tez postepuje nawet jesli idiotycznie.

nie -dramatyzujesz . Jesli chcesz byc z nim , kochasz go szczerze , chcesz przebaczyc "zdrade" , to zadzwonilabym i bym tak powiedziala : jesli nie jest za pozno jeszcze , chcialabym porozmawiac z Toba jeszcze raz . Kocham Cie bardzo, cierpie i sadze, ze przy twojej pomocy , twoich zapewnieniach jestem w stanie podjac probe dalszego bycia razem. Jest mi trudno , ale zbyt kocham , by zrezygnowac z szansy na naprawe tego zwiazku. Prosze pomoz mi :-)

Jeżeli straciłaś to na własne życzenie, to moje zdanie i teraz zadręczasz się i to bardzo mocno. Kurcze ja naprawdę nie rozumiem Twojego sposobu myślenia.

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
autorko co ma tydzień do całego życia to kropla w oceanie jak sie kogoś kocha to nie ma gierek, niesmiałosci, jest przepraszam dziekuję Kocham... nie wiem na czym opierasz swoją demagogię ale sama nie wiesz co jest w zyciu wazniejsze, mówisz o dumie ze zadzwonisz a mówiłas juz zegnaj? no prosze cię tak zostaw go, daj mu szansę na szczescie, bo widze ze zamęczysz go do końca jego dni, masz chyba problem z za bardzo zrozbudowanym swiatem wewnetrznym i swoim ego

mario -tez tak uwazam.Autorka w tej rozpaczy zatracila trzezwosc myslenia :-( Jak mozna tak sie dreczyc ? Po co?