Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicepeter

rozwalilem zoladek i jelita Coca-Cola :(

Polecane posty

witam. 10 lat picia coca-coli dzien w dzien i zoladek i jelita rozwalone. odstawilem to swinstwo, nie mam narazie czasu ani pieniazkow by isc prywatnie do gastrologa. moze znacie jakies leki na jelita i zoladek bez recepty oslonowe czy wspomagajace, cos co pomogloby mi wrocic do normalnego stanu. z gory dziekuje za podanie nazwy lekow.

Gość haku
tabletki przeciw niestrawności firmy labofarm dobre na zgage i kaca ja własnie tymi tabletkami sie lecze sa to ziołowe tabletki

no wlasnie ja tez sie uzaleznilem od coli - wiec moje pytanie jakie masz objawy problemow zolatkowych ?

Gość niebieskooka kafeterianka
Koniecznie Ranitidine!!! I nie pij juz napoi gazowanych!!!

i koniecznie idź pokaż zeby dentycie bo 10 lat coli mogło spowodować koszmar zębowy.

Gość fgfdgfhgj
ale kase na coca cole miales przez 10 lat?

Gość jiojoijio
le kase na coca cole miales przez 10 lat tak samo jak inni maja na papierosy, alkohol, kobiety na ciuchy, buty i torebki, wiec nie wiem skad taka dziwota, ze mial 4zl na butelke coli dziennie

mozna sie uzalenic od coli. pilem ja tak samo jak herbate czy wode mineralna. zeby mam w porzadku bylem tydzien temu u dentysty, jedna dziurke znalazl i odrazu zaleczyl. jakie mam objawy? lekkie bole zoladka, czesto chodze do wc, nawet po 3-4 razy dziennie, przez caly dzien czuje swoj zoladek i jelita. klocie, przelewanie itd itp

Gość droga owsianka
'zolatkowych ' :classic_cool:

Gość o to to
przy takich objawach to masz albo grzybice albo jaieś robale .

Gość o to to
tu masz objawy grzybicy: OBJAWY, KTÓRE SUGERUJĄ GRZYBICĘ JELIT: zaburzenia trawienia nudności nieprzyjemny zapach z ust burczenie w brzuchu przelewania gazy jelitowe zaparcia lub biegunki nieokreślone bóle brzucha podostre zapalenie wyrostka robaczkowego rozdrażnienie chęć jedzenia węglowodanów skrobiowych i słodyczy

dzis bylem prywatnie u gastrologa. znalazlem pieniazki. poszedlem. odrazu zrobil USG, jama brzuszna w porzadku, trzustka ok, nerki ok, watroba ok. wszystko na USG ok. i rozpoczal sie temat coca-coli. i pan doktor kazal mi zrobic eksperyment. zwazylem mala lyzke cukru, ktora wskazala okolo 4g cukru. a na butelce coca-coli jest napisane, ze na jedna szklanke przypada az 27g cukru, czyli ponad 6 lyzek cukru na szklanke. pijalem 1 litr dziennie czyli 4 szklanki to razem 108 gram cukru czyli 27 lyzek cukru dziennie + cukier z batonika + cukier z dwoch herbat dziennie. i tak przez wiele lat. przekraczalem coca-cola norme cukru o wiele wiele procent. w internecie znalazlem forum, gdzie wypowiadal sie jeden czlowiek co pracowal w coca-coli, ze wsypuja tam zwykly prosty cukier taki jak uzywamy do herbaty. lekarz powiedzial ze jak dostarczalem takie ilosci cukru do organizmu to moze byc wlasnie robaki, labliie, grzybica. nakazal natychmiast zrobic badania full serwis z kalu. to sam cukier tak narobil, a co narobila chemia zawarta w coli?! az boje sie sprawdzac :(

Gość maru
ja rano popijam 1 łyżeczkę mielonego lnu wodą ....osłonowo na żołądek

Len jest owszem dobry, ale na pewno nie popity woda, te lyzeczke czy raczej kilka lyzeczek trzeba rozgotowac zeby powstala taka galaretka i dopiero jedzenie / picie tego dziala oslonowo. Ma tez efekt uboczny - tycie